SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 05.11.2016

0

Třinácté kolo přineslo zajímavé zápasy se zajímavými výsledky a událostmi. A také kvalitními výkony hráčů - z jedenáctky takových jsme sestavili top 11 kola! Hlasujte pro svého favorita, který se stane Hráčem kola!

Osecký Jiří Chaluš vynuloval Hlubokou a zasloužil se o to skutečně výborným výkonem.

 

Karel Cibulka je prvním z trojice hráčů Katovic v sestavě kola - byl součástí bezchybné obrany a vše korunoval pěkným gólem z přímého kopu. Michal Hromada zase svou Soběslav dovedl k výhře ve šlágru kola s Želčí, navíc přispěl úvodní brankou hostujícího týmu. Jan Suchan udržel nervy na uzdě a proměnil penaltu Milevska v závěru utkání s Olešníkem, čímž rozhodl. Zkušenosti ve stejné situaci ukázal i ševětínský kapitán Lukáš Kupec, vyrovnal penaltou v 90. minutě zápas s Třeboní.

 

Lukáš Hlavín patřil k nejlepším hráčům Čimelic, které Písek jasně přehrály i přesto, že ten nastoupil s pendly z áčka. A dal branku. Radim Koutný řídil výhru Hradce nad Dačicemi, vsítil hned dvakrát. Michal Repa se zasloužil o dvě branky v rudolfovské síti, jednu vstřelil sám po nádhené individuální akci, na další asistoval.

 

Osek zahrál bezchybně na Hluboké, pomohla mu vydatně i branka Jakuba Říského. Jaromír Vorel úvodní branku Protivína dal, na vítěznou pak asistoval a je tak po právu v sestavě kola. A nechybí zde ani třetí katovický plejer - Vladimír Uher přispěl k demolici Rudolfova, trefil se už v prní minutě a určil tak ráz zápasu, jeho další zakončení si pak domácí srazili do sítě vlastní brankou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.11.2016 19:53 do 09.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.