SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

1

Hlasujte v sestavě kola proti nejlepšího hráče 10. kola IV. třídy Plzeň - jih!

Václav Schamberger (TJ Záluží) – Brankář Záluží udržel proti Hradci B čisté konto, které ho určitě musí těšit, jelikož hosté z Hradce B si vytvořili nespočet brankových příležitostí, jež zálužský gólman výborně lapil.

Michal Trojánek (TJ Neurazy) – Výjimečně přidáváme do sestavy kola i dalšího brankáře. Jedná se o gólmanskou jedničku Neuraz, která pomohla svému mužstvu k zisku dvou bodů na hřišti Nezbavětic, když lapila rozhodující pokutový kop.

Zdeněk Vlach (TJ Soběkury) – Další patnáctiletý mladík Soběkur musel naskočit do dospělé soutěže a za odvahu a bojovný výkon si zasloužil nominaci do sestavy kola.

Pavel Hanzlík (TJ Neurazy) – Oddaný hráč Mantova se poprvé prosadil v letošní sezoně, když jeho gól nakonec pomohl jeho mužstvu alespoň k dvoubodovému zisku.

Petr Šmrha (TJ Baník Mantov) – Středopolař Mantova se dvakrát střelecky prosadil proti Letné B, ale ani jeho dva góly nakonec neodvrátili první letošní prohru v kalendářním roce Mantovských na vlastním hřišti.

Michal Žanda (TJ Seč) – Záložník Seče se dvakrát střelecky prosadil proti poslední Líšiné a potvrdil zlepšující se formu celého týmu.

Michal Dvořák (TJ Letná B) – Střední záložník Letné B pomohl výborným výkonem svému mužstvu k vítězství na hřišti Mantova, podporoval dobře nejen útok, ale zároveň i dobře pomáhal defenzívě.

Lukáš Pondělík (TJ Záluží) – Krajní záložník Záluží se v zápase prsti Hradci B činil a kromě jedné branky ještě připravil další zářez pro svého spoluhráče.

Václav Bouda (SK Nezbavětice) – Středopolař Nezbavětic se proti Neurazům blýskl pěknou brankou a pomohl svému mužstvu k zisku alespoň jednoho bodu.

Adam Raška (TJ Záhoří) – Hráč Záhoří střelecky explodoval proti Soběkurám a nasázel hattrick.

 

Jakub Reidl (TJ Seč) – I útočník Seče prožil proti Líšiné dvougólový zápas a pomohl k hladké výhře. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.11.2016 10:12 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 11. 2016 22:55
To je chyb:-)