SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 29.10.2016

0

Do sestavy po 12. kole se nám tentokrát probojovalo dostatek hráčů, kteří svými výkony oslovili nejen domácí kouče. Bylo z čeho vybírat, avšak do obranných řad se nám neprobojoval ani jeden kovaný obránce. Záloha a útok, to bylo to oč šlo v tomto kole Ondrášovky.

Kamil Čontofalský - na post brankáře se nám tentokrát probojovaly zkušenosti. V utkání proti Vykáni podržel svůj tým a několika skvostnými zákroky ukázal, že svoje řemeslo má pevně v ruce.

 

Petr Mlejnek - přes tohoto bečka bylo těžké se dostat. Nekazil a svoji hru hrál naprosto v klidu. Zakládal útoky a posouval tak svůj tým na stranu soupeře.

 

Martin Kubeš - v utkání dal velmi důležitý první gól, který jeho tým posunul. Odehrál velmi kvalitní zápas a to i se zraněním. Tentokrát ale v naší sestavě musí posílit obranné řady.

 

Lukáš Třešňák - v utkání to byl jednoznačně rozdílový hráč. Hrál kvalitně, s rozumem. Nahrál na všechny tři góly a právem si tak zasloužil místo v naší sestavě.

 

Patrik Svoboda - svoje místo si zde vybojoval stejně jako balóny na hřišti. V utkání to byl mozek svého týmu, zakládal akce, nebál se chodit do osobních soubojů. Na míči byl skoro neodstavitelný.

 

Josef Galbavý - ve svém týmu opět hlavní hráč. Rozehrával důležité akce a rozdával tak míče na správná místa do kombinací. Díky němu se hra vždy uklidnila a hrálo se po zemi. Nepříjemný hráč pro soupeře.

 

Zdeněk Podraný - v první polovině tvořil hru domácích. Byl velice nepříjemný a soupeři si s ním nevěděli rady. Ve druhé polovině byl proto silně krytý. Na míči byl ale obrovsky silný a tvořil hru uprostřed hřiště.

 

Michal Koštíř - o post se ucházel společně s Šedivým z Vykáně, ale vzhledem k tomu, že za stavu 0:0 dokázal velmi kvalitně proměnit pokutový kop, zaslouží si místo v naší sestavě pro toto kolo.

 

Filip Razák - bojovnost, rychlost a vitalita. Jen několik málo předností, kterými se v utkání blýskl. Dokázal podržet balón a obratně přihrát. 

 

David Zikmunda - skoro už stálý člen naší sestavy kola. Útočník, který každý zápas dokáže přesvědčit o svých kvalitách i tentokrát nezklamal a sůj parádní výkon korunoval dvěma góly.

 

Martin Dlouhý - zakladatel akcí z Vykáně, který rozděloval míče vždy když bylo potřeba. Dokázal míč udržet a byl silný v osobních soubojích. Takový útočník je platný nejen v naší sestavě. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.11.2016 07:38 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.