SESTAVA KOLA - 12.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Lázně Bělohrad udržely díky brankáři Marku Gallovi v zápase s ofenzivně laděnou Jaroměří čisté konto a díky dvěma vstřeleným gólům vyhrály 2:0.

 

Cidlina rozhodla utkání s houževnatými Hořicemi prostřednictvím standardních situací. Z nich se prosadili dva obránci Cidliny - Alexandr Zich a Milan Stránský - kteří rozhodli o výhře Cidliny 2:0. 

 

Červený Kostelec porazil hradeckou Slavii 2:3 a zůstává na prvním místě tabulky. Důležité okamžiky přinesla druhá půle, během které se Červenokostelečtí ujali díky dvěma rychlým gólům vedení 0:3. O druhý gól hostů se postaral Karel Havlíček.

 

Brumov si připsal první výhru v sezoně a odlepil se ode dna tabulky, když porazil Dobrušku 2:0. Skóre zápasu otevřel ve druhém poločase David Svoboda

 

Libčanům se vydařily vstupy do obou poločasů. V tom druhém se už po několika vteřinách prosadil Radek Kollár, který zvyšoval na 2:0. Tentýž hráč se posléze trefil ještě jednou, a Libčany tak vyhrály nad Vysokou 4:1.

 

Chlumec se rozstřílel v zápase s Novým Městem. Na výhře 6:0 se podílel dvougólový Jiří Kučera a Jakub Jelínek

 

Jičín rozhodl zápas s Provodovem už v prvním poločase, ve kterém se trefil šestkrát. Na konečné výhře 7:2 se hattrickem podílel Marek Kocourek a Matěj Mészáros, který si připsal gól a dvě asistence. 

 

Kostelec přerušil vítěznou sérii Rychnova a vyhrál 2:3. Důležitou postavou kostelecké výhry byl Aleš Hašek, který vstřelil dva góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 13:55 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.