SESTAVA KOLA - 13.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Štítina rozhodla o třech bodech nad Štěpánkovicemi ve druhé polovině. Stejně se vedlo Chlebičovu v zápase s Vítkovem. Mokré Lazce těsně přetlačily Bohuslavice. Bolatice bezbrankově plichtily s Ludgeřovicemi. Darkovičky po dlouhé době vyhrály, když porazily Starou Bělou. Oldřišov rozdrtil Krásné Loučky. Kravaře vyhrály nad Jakubčovicemi. 

Kravařský Robert Šupola udržel poprvé v sezóně čisté konto. Lukáš Černín z Chlebičova vsítil vyrovnávací trefu do sítě Vítkova. Jakub Gaida z Bolatic a Roman Fejerčák z Ludgeřovic ve vzájemném zápase vymazali ofenzívu svého soupeře. Libor Villasechek z Chlebičova jezdil po lajně jak motorová myš a podporoval ofenzivu. Tomáš Kosňovský z Mokrých Lazců je autorem jediné trefy do sítě Bohuslavic. Oldřišovský Adama Utěšený je tvůrcem hattricku. Martin Režnar ve štítinské záloze rozděloval míče pro své spoluhráče. Petr Kremzer z Darkoviček vsítil první gól do brány Staré Bělé.  Jeho týmový spoluhráč Adam Felgenträger jistil výhru dvěma zásahy. Denis Bořucký z Oldřišova přispěl k demolici Louček dvěma góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 05:47 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.