SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Předposlední kolo III. třídy skupiny A je minulostí a s ní přichází tradiční sestava kola. Své hlasy nezapomeňte posílat do středy do 12:00.

V brance držel svůj tým zejména v prvním poločase Norbert Alexa z Mokrého, který eliminoval svými zákroky, útočnou snahu hráčů Loko CB B.

 

Kapitán Lipí Lukáš Kruťko zvyšoval v Boršově na 2:0, ale ani jeho premiérová branka v této sezoně na tři body nestačila. První gól v této sezoně vstřelil i Čestmír Alexa z Mokrého a podepsal pod vysokou výhru svého týmu nad favoritem soutěže z Loko ČB B. Vít Andrle z Boršova B se pak svou brankou postaral o remízový výsledek svého týmu s Lipím.

 

Dvě asistence a velmi dobrý výkon předvedl Jakub Frank z Borku. V záloze se pak dařilo i dvojici hráčů z Pištína Lukáši Koňaríkovi, který dal vedoucí branku a Martinu Kučerovi, který patřil k nejlepším hráčům svého týmu na hřišti v Chrášťanech. Platný pro svůj tým byl tradičně Vladimír Valenta z Dívčic, který zahrál velmi dobře na hřišti Koloděj. Dvě branky a bojovný výkon, pak předvedl další zástupce z Borku Lukáš Kolouch.

 

V útoku se pak sešli autoři hattricků tohoto víkendu. Tomáš Tengl se třikrát blýskl proti prvnímu Úsilnému. Václav Strnad pak ukázal na hřišti Koloděj, jak naložit se šancemi, tři střely = tři góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2016 13:07 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.