SESTAVA KOLA - 11.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Tatran Hostinné odehrál s Kunčicemi atraktivní zápas. I když brankář Jan Zítko třikrát inkasoval, připsal si řadu dalších zákroků, díky kterým dospěl zápas do penalt. V nich předvedl další dobrý zákrok a pomohl svému týmu ke dvěma bodům. Na nich se podílel i dvougólový Martin Jakoubek. Alespoň bod Kunčicím na konci dvouminutového nastavení zachraňoval Daniel Denk.

 

Týniště ve druhém poločase smazalo dvougólové manko a porazilo Sobotku v penaltách. Gólem se na vyrovnání podílel Petr Bartoš.

 

Góly v zápase Černilova a Úpice padaly až ve druhém poločase. Hned dvakrát se trefil úpický Ondřej Biederman, který tak pojistil výsledek. Úpice vyhrála 0:3.

 

Vrchlabí se proti hradecké Lokomotivě předvedlo aktivním výkonem, díky kterému domácí vyhráli 4:0. Na výhře se góly podíleli Petr Žďárský a Milan Tomčík.

 

Nový Hradec porazil Třebechovice 1:5 díky dobrému druhému poločasu. Výhře pomohl dvougólový Martin Šmíd, který navázal na brankové představení z minulého týdne.

 

Náchod porazil Trutnov vysoko 7:0. Na velké výhře se podílel dvougólový Lukáš Soumar.

 

Bílá Třemešná byla v zápase s Nepolisy lepší v zakončení. To potvrdil i Jaroslav Kubelka, který dvěma góly pomohl výhře 0:3.

 

Třebeš v zápase s Roudnicí vedla, ale nakonec musela dvakrát dotahovat. To se Třebši podařilo i Janu Sobotkovi, který se sice dostal na hřiště až ve druhém poločase, díky asistenci a gólu ale zajistil svému týmu výhru 3:4. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2016 12:31 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.