SESTAVA KOLA - 11.kolo Divize E, 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

V 11. Kole divize E se nám urodili překvapivé výsledky a jeden až šokující.  Výhru Rýmařova 0:6 v Havířově asi nečekal ani ten největší optimista.  A navíc se na tom podíleli dva třígólový střelci, kteří samozřejmě nemohou chybět v naší sestavě kola. Navíc se přidali také dva hráči, kteří zaznamenali ve svých utkáních dvě přesné trefy do „černého“.  Kdo z nich se stane mužem kola? To už necháváme na vašem hlasování.

Brankářem jsme zvolili Michala Švece z Přerova a také jeho kolegu z obrany Bubeníka. Oba pomohli k čistému kontu svého týmu v zápase v Karlovicích. Jesenický "taťka" Keltner vyhrával vzdušné souboje v zápase s Valmezem a tak jeho tým získal další bodík do tabulky. Dva hráči se dostali do sestavy kola také z týmu Nových Sadů. Banasik a Schlimbach táhnou tým nahoru. Dolnobenešovský Juchelka podal vynikající výkon, který ještě podtrhl dvěma góly. A další dvougólový střelec Lukan je z Petrovic. Rýmařov nám dodal hned tři hráče. Třígólového Ondrušku a Šupáka a k nim se perfektně hodí Dydowicz, bez kterého by ty góly nepadly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.10.2016 11:11 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.