SESTAVA KOLA - 10.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Chlumec odehrál na domácím hřišti s Červeným Kostelcem dobrý zápas, ve kterém gólman Ladislav Kukal udržel čisté konto. Obrana Chlumce navíc neměla rozhodující slovo pouze v defenzivě ale i v útoku, kde se postarala o dva góly. Důležitý gól na 2:0 si před koncem poločasu připsal Václav Beneš. Chlumec zvítězil nad Červeným Kostelcem 3:0.

 

Dominantní výkon v zápase s Provodovem předvedla Cidlina, která vyhrála 11:0. Na vysoké výhře se podílelo hned osm různých hráčů základní jedenáctky. Gól si sice jako jeden z mála hráčů Cidliny nepřipsal Jan Vrabec, domácí obránce ale zaznamenal dvě neméně důležité asistence. Gólově produktivní byl naopak obránce Alexandr Zich, který se trefil dvakrát. Aktivní byl i člen zálohy Václav Šorm, který k dvouciferné výhře pomohl gólem a dvěma asistencemi. 

 

Hořice odehrály na hřišti Nového Města vyrovnaný zápas, který nakonec rozhodly rohové kopy. Po jednom z nich se na začátku druhé půle prosadil Dominik Palm, jehož branka na 1:2 se v konečném výsledku ukázala jako vítězná. Hořice vyhrály 1:3. 

 

Libčany v zápase s Lázněmi Bělohrad těžily z bleskového vstupu do zápasu - po devíti minutách hosté vedli 0:3. Na konečné výhře 1:5 se velkou měrou podílel Lukáš Hubička, který dva góly vstřelil a tři připravil. 

 

Sebevědomou hrou se zejména ve druhém poločase předváděli fotbalisté Rychnova, kteří porazili Dobrušku 5:0. Vysoké výhře pomohl hattrickem Jiří Počtýnský i Lukáš Reichl, který jeden gól dal a na jeden přihrál.

 

Zápas Slavie s Kostelcem nad Orlicí přinesl góly až ve druhém poločase. Poté, co se Kosteleckým podařilo v devět minut před koncem vyrovnat, se gólově realizoval Michal Hloušek, který nejprve akrobatickými nůžkami vrátil Slavii vedení, které o další dvě minuty pojistil gólem z penalty. Slavia vyhrála 3:1. 

 

Vysoká na hřišti Broumova prohrávala po prvním poločase 1:0. Hostům se ale vydařil vstup do druhé půle, kdy Jan Pražák dvěma góly během pěti minut otočil skóre na stranu Vysoké. Hosté ještě v závěru své vedení pojistili a vyhráli 1:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 10:21 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.