SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Je za námi 10. kolo III. třídy skupiny A. Po něm nemůže chybět tradiční sestava kola, pro kterou nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00!

V brance se dařilo Jiřímu Macháčkovi z Lipí, který eliminoval útočnou snahu hráčů Borku. Zejména díky jeho výkonu si domácí připsali cenný tří bodový skalp.

 

V dresu Lipí se dařilo i Davidu Čápovi. Ten si spravil chuť po minulém víkendu, kdy zaskakoval v brance. Tentokrát vstřelil vítězný gól. V posledních zápasech se stává tradiční oporou zadních řad Žabovřesek Jan Hála, který byl v defenzivně oporou pro domácí tým. Pavel Kříž z Loko ČB B pak vstřelil pár minut před koncem důležitou vyrovnávací trefu.

 

V záloze se střelecky prosadil Jaroslav Čecháček z Koloděj, ale ani jeho branka nakonec na body nestačila. Motorem záložní řady Úsilného pak byl Jakub Čada a jeho tým se dá může vyhřívat na čele tabulky. Tomáš Hála ze Žabovřesek pak odehrál výborný zápas, když zaskakoval v záložní řadě místo zraněného Formánka. Pištín si připsal překvapivě tři body po výhře nad Mokrým, dvěma góly se o to postaral Kristián Kozák

 

V útoku pak máme samé dvou gólové střelce. Petr Vazač z Úsilné, byl jediným střelcem svého týmu proti Chrášťanům a vystřelil tak tři body svému týmu. Na domácím hřišti pak řádil Martin Koklar z Pištína. Nejen, že vstřelil dvě branky, ale na další dvě ještě přihrál. U všech tří branke svého týmu pak byl i Robert Fošum, hned dvě vstřelil on sám a dokonal tak obrat proti Kolodějím.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2016 21:46 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.