SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 15.10.2016

0

10. kolo KP přineslo rozhodně několik výtečných výkonů. Které z nich jsme ocenili zařazením do nejlepší jedenáctky kola? Hlasujte pro svého favorita, s kterým stejně jako s minulým vítězem Martinem Nýdlem přineseme rozhovor!

Martin Kuník - co měl, to v brance Soběslavi proti Rudolfovu chytil a pomohl týmu k udržení bezbrankové remízy.

 

Želčská obrana je jedním z důvodů, proč tým vede soutěž. Proti Čimelicím lídr opět neinkasoval, skvěle zahrál i David Pavličko. Michal Rendla se po zranění vrátil do sestavy ve velkém stylu, a dokonce vstřelenou brankou zařídil remízu 1:1 v Katovicích. Rudolfov udržel nulu proti favoritovi ze Soběslavi, navíc mu nedovolil mnoho šancí, o což se zasloužil i Zdeněk Kuna.

 

Michal Brůžek jedinou brankou zápasu zařídil výhru Želče. Dominik Heller nastoupil na pozici defenzivního štítu Olešníku a odehrál v Jindřichově Hradci výborný zápas, čistil prostor před stopery, odebíral míče a ihned předával dvojici středních záložníků, kteří hráli před ním. Tomáš Lonsmín přehrál soupeře ve středu zálohy v zápase Třeboně proti Hluboké. Ondřej Prášil se blýskl dvěma brankami. Tomáš Sedláček vítěznou brankou rozradostnil ševětínský tým, který pod vedením nového kouče Koláčka sebral první body.

 

Karel Holzepl splnil roli útočníka dokonale, dvě šance dva góly a měl proti Hluboké splněno. Jaromír Vorel se stal střelcem kola, v protivínském dresu zatížil dačické konto hned hattrickem!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2016 21:45 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.