SESTAVA KOLA - 10.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 15.10.2016

0

Další kolo je za námi, jen na fotbalunas.cz naleznete ke všem jeho zápasům reportáže, fotky, ohlasy či videa. A samozřejmě nemůže chybět ani nejlepší jedenáctka kola! Komu dáte svůj hlas a kdo převezme titul Hráče kola od útočníka Jiren Pavla Vandase, s kterým už jste si mohli přečíst rozhovor? Je to na vás...

Petr Pechatý byl svému celku oporou, brankář Litoměřicka vynuloval královodvorské Cábelíky, když si připsal několik výtečných zákroků, včas zareagoval i na teč svého spoluhráče a dokázal míč vytlačit mimo tři tyče.

 

Obranu je složena ze zástupců týmů, které neinkasovaly. Luboš Hruška navíc překrásnou ránou z přímáku poslal Jirny ve 3. moinutě zápasu do vedení. Zápy se zase mohou spolehnout na Mr. Penaltu Jiřího Petrů, který proti Převýšovu proměnil hned dva pokutové kopy a přiblížil tým k výhře. Písek potřeboval body a díky výbornému výkonu defenzivy také v Benátkách tři získal, jako zástupce jihočeské obrany vybíráme Petra Řeháka.

 

Domažlice poslaly domů Táborsko se sedmigólovým nášupem. Martin Hrubý dvě branky dal, na jednu přihrál a obsadil tak kraj zálohy. Martin Abena zářil proti Benešovu a také on dal při výhře 4:1 dva góly a na další asistoval. Chrudimský Lukáš Kopecký pomohl k vysoké výhře nad Vyšehradem krásným gólem a jednou asistencí. Ondřej Kocourek předvedl výborný výkon proti Královu Dvoru, gólmana překonal po krásné individuální akci přesnou střelou.

 

Útok je nabitý. René Kropáček - dva fíky proti Olympii, kterými rozhodl o výhře Tachova. Pavel Fořt - známé jméno v domažlické sestavě, přispěl k hladké výhře dvěma brankami. A to nejlepší nakonec - Jakub Krčál z Chrudimi zaznamenal parádní kousek - nastřílel hattrick, a to ke všemu již v prvním poločase zápasu proti Vyšehradu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2016 20:21 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.