SESTAVA KOLA - 10.kolo Divize E, 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

Sestava 10. kola má dva dvougólové střelce, bojovníky i skvělé střelce z obraných řad. A proto například Nové Sady konečně vyhrály, Nový Jičín naděloval Přerovu a hlavně Hranice obraly o tři body Valašské Meziříčí a to ještě na jeho půdě. 

Do brány jsme zařadily Ježe s Frýdlantu, který byl základem úspěchu, společně s kapitánem Střižíkem a oba tak dopomohly k vítězství svého týmu 1:0 s dobře hrajícím Šumperkem. Z Pusté Polomy je v sestavě Radek Jašek který jako správný kapitán rozhodl brankou o třech bodech pro svůj tým na hřišti Přerova. Hranický Šišlák podal skvělý výkon na hřišti Valašské Meziříčí, kde se událo největší překvapení kola. Miroslav Matušovič opět dovedl svůj tým k vítězství, zahrál dvě standardní situace a byly z toho dva góly. Daniel Dydowicz (Rýmařov) v zápase s Karlovicemi jeden gól dal a mohl přidat ještě další, ale i tak jeho tým zvítězil 3:0. Dříč kola Jan Kalich z Nového Jičína, v zápase s Opavou (3:0) byl prostě všude, kde se něco dělo. Jiří Schlimbach z Nových Sadů měl spoustů šancí vstřelit gól, ale podařilo se mu to v tu nejdůležitější chvíli a v 89. minutě rozhodl jediným gólem o vítězství Nových Sadů nad Dolním Benešovem. O třech bodech pro svůj tým rozhodl dvěma góly petrovický Klimas. Další dvougólový střelec desátěho kola je Radovan Lokša, který Opavu zlomil nádhernými trefami.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.10.2016 11:54 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.