SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

Hlasujte pro nejlepšího hráče 7. kola IV třidy Plzeň - jih, v němž si fotbalisté Blovic upevnili své postavení na prvním místě tabulky. Hned za nimi se ale nacházejí s odskokem čtyř bodů Mantovští, kteří navíc mají k dispozici jeden zápas k dobru. 

Viktor Hudák (TJ Sokol Blovice B) – Jako jediný brankář udržel v posledním kole čisté konto mezi třemi tyčemi a podílel se proto na vysokém vítězství Blovic na hřišti Soběkur.

Karel Červenka (TJ Sokol Blovice B) – Obránce Blovic se podílel na vítězství Soběkur jednou vstřelenou brankou a potvrdil, že i ze zadní linie se góly dávají.

Jiří Hrdina (SK Hradec 1946 B) – Předstoper rezervy Hradce vsítil během prvních devíti minut dva góly, čímž nasměroval své mužstvo k vítězství. První gól šestapadesátiletý hráč vstřelil ze hry, druhý přidal z pokutového kopu.

Jaroslav Rada (TJ Sokol Letná B) – Hrající trenér Letné B se v utkání proti Neurazům gólově činil, když dvěma góly nasměroval svůj tým k cennému vítězství.

David Vávra (TJ Mantov) – Ofenzivní záložník Mantova pomohl svému týmu dvěma góly k vítězství proti Líšiné. Následně ale v utkání utrpěl vážné zranění ramena a rozhodl se ukončit fotbalovou kariéru. Je to proto nejspíše poslední nominace na hráče pro jednoho z nejšikovnějších hráčů v celé soutěži.

Tomáš Slováček (TJ Líšiná) – Střední záložník Líšiné odehrál proti Mantovu dobré utkání, které korunoval vstřelenou brankou, jež dala jeho týmu ještě v záběru šanci na zisk bodů.

Martin Klíma (TJ Sokol Soběkury) – Střední záložník Soběkur patřil v nepovedeném zápase proti Blovicím k hlavním tahounům svého mužstva, když ze středu pole dobře rozdával míče a i zakončoval. I přesto ale jeho tým ale musel skousnout vysokou porážku.

Václav Šebek (TJ Nezbavětice) – Útočník Nezbavětic odehrál proti Hradci dobré utkání, v němž patřil nejaktivnějším hráčům. Jediné, co mu v zápase chybělo, bylo vstřelená branka.

Lukáš Brabec (TJ Tatran Neurazy) – Záložník Neuraz byl sice u porážky svého týmu, ale v utkání patřil na své straně k nejaktivnějším a rozjížděl všechny útočné akce Neurazských. Proti Letné navíc vsítil i jednu branku.

Norbert Vávrovec (TJ Záluží) – Útočník Záluží se zachoval v zápase proti Záhoří jako pravý kanonýr a před koncem zápasu parádní střelou zajistil svému týmu tři body a zároveň se osamostatnil na prvním místě mezi nejlepšími střelci v soutěži.

Martin Šlouf (TJ Záhoří) – Útočník Záhoří odehrál společně s celým týmem dobré utkání proti Záluží a vše nasvědčovalo tomu, že jeho mužstvo získá venku nejméně jeden bod. Štěstí se ale nakonec přiklonilo na stranu soupeře, což přesto nemění nic na tom, že celý tým Záhoří předvedl dobrý výkon. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.10.2016 08:41 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.