SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 08.10.2016

0

V devátém kole soutěže jsme pro Vás opět sestavili ideální jedenáctku. Některá jména se tu již opakuji, některá jsou nová. To nic ale nemění na tom, že svými hlasy můžete vybrat toho nejlepšího z nich. Tak jen směle do toho!

Jan Varecha - společně o post brankáře se nominoval s Davidem Hejcmanem. Oba dva předvedli v utkáních parádní výkony. David opět nezklamal a i když jeho tým prohrával, podržel jej. Nám je ale pro tentokrát sympatické počínání právě Honzi, který stejně jako David výborně zachytal, podržel a musel čelit penaltám, které bravurně zvládnul! 

 

Rober Barciaga - obránce, který ví kde a jak zabránit útoku soupeře. V utkání proti Berounu odjezdil skoro celý zápas. Připravil nespočet šancí pro spoluhráče a dokonale kontroloval hru v zadních řadách. 

 

Horst Siegl - objevuje se v našem výběru již po druhé za sebou a opět za mimořádné výkony na hřišti. Zápas proti Tuchlovicím zvládnul bezchybně. Dirigoval celou obranou řadu a ukázal se jako správný bek. 

 

Ondřej Puk - také se v sestavě kola objevuje po druhé. Tentokrát je to za jeho univerzálnost, když v průběhu zápasu musel přejít z hrotového útočníka až na stopera a zaujmout tak místo po vyloučeném Toušovi.

 

Václav Kraus - nominaci na beka pro toto kolo si vysloužil díky suprové defenzivní činnosti, díky které byli soupeři doslova bezzubý. Perfektní čtení hry, hra s balónem a přehled byly jeho doménou. 

 

Martin Kubeš - záložník, který pro své spoluhráče připravil parádní gólové příležitosti. Je technicky dobře vybaven a hru s balonem ovládá na jedničku. Toto křídlo je do sestavy kola potřeba. 

 

Zdeněk Bělík - již třetí zástupce z týmu SK Rejšice, který se v utkání proti Hvozdnicím blýsknul parádní sólovou akcí zakončenou nádherným gólem z poloviny hřiště. Navíc je to nejlepší střelec týmu.

 

Dominik Rejhon - hráč, který si vysloužil pochvalu od soupeřova kouče za svoji zarputilost a běhavost. Technicky velmi dobře vybavený hráč dělal svěřencům kouče Sinkovského z Brandýsa veliké problémy.

 

David Folwarczny - bez diskuse nejlepší hráč soutěže. Nejvíce vstřelených branek. Obrovsky fotbalový mág, který promění prakticky vše, co mu přistane na noze. S míčem to umí a dává to najevo prakticky v každém zápase. 

 

Christ Nwogu - útočník, který si vysloužil pochvalu od trenéra protihráčů za svoji drzost a agresivitu na hřišti. Tu správnou samozřejmě! Svými finesami nadělal hráčům z Poříčan obrovské potíže. 

 

 

Martin Puk - bratr již nominovaného Ondry, který po vystřídání ve 49. minutě dokázal svými dvěma góly otočit průběh utkání ve prospěch svého týmu a zajistil mu tak cenné tři body. Martin je dříč a na hřišti byla vidět jeho chuť po hře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.10.2016 01:58 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.