SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 02.10.2016

0

Je za námi 8. kolo III. třídy skupiny A a tradiční sestava kola. O víkendu přišlo o svou neporazitelnost mužstvo Mokrého. Vyrovnal se zbytek tabulky a tak bude zajímavé sledovat závěrečná kola podzimní části. Pro svého favorita hlasujte do středy do 12:00.

V brance zářili v aktuálním kole hned dva muži. Tím prvním je Michal Korbel z Borku, který musel v závěru zápasu proti Dívčicím několikrát svůj tým podržet a má velký podíl na zisku jednoho bodu. Druhým mužem, který v brance podržel svůj tým, byl Jan Horský ze Žabovřesek. Útočník Žab musel zaskočit v brance místo tradiční opory Míry Mádla a v domácím zápase proti Chrášťanům si vedl znamenitě. Jeho tým si připsal tři body a Jan Horsky, navíc i čisté konto.

 

Z pozice stopera zaznamenal čistý hattrick kanonýr Úsilného Tomáš Sláma a proti Pištínu, tak nasměroval svůj tým za ziskem tří bodů. Gólově se dokázal prosadit i obránce Lipí Martin Svoboda, který vyrovnávací trefou navnadil domácí hráče k obratu v zápase s Mokrým.

Nestárnoucí František Leština z Úsilného se zapsal jednou mezi střelce a to nevídanou pumelicí, kterou zvyšoval domácí vedení na 4:0. Označení jednoznačně nejlepšího hráče zápasu mezi Dívčicemi a Borkem si vysloužil domácí Luboš Tvrzický. Ten podle slov hostující lavičky převyšoval všechny ostatní hráče na hřišti a byl doslova k neutahání. Střední záložník Jakub Kubíček z Koloděj, se jednou zapsal do střelecké listiny, proti Boršovu B. A v zápase byl v pořadí třetím hráčem s příjmením Kubíček, který překonal hostujícího brankáře Machatu. Pavel Pokorný ze Žabovřesek, byl pak jediným střelcem v zápase jeho týmu, proti posledním Chrášťanům. Ač začal zápas penaltovým zákrokem, nakonec Radek Brázda z Koloděj, vše napravil. Proti Boršovu si připsal jeden gól a hned tři asistence. 

 

V útoku se pak gólově po desáté prosadil během podzimu Petr Houska z Mokrého, ale tentokrát to na body na hřišti Lipí nestačilo. A to vedl jeho tým dvakrát o dvě branky. Radovat se z obratu mohl jeho soupeř Petr Klečka, který vstřelil vítěznou branku deset minut před koncem zápasu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2016 11:22 do 05.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.