SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

Je před námi hlasování o Muže kola a s ním přichází tradiční sestava kola. Pokud v ní najdete svého favorita, nezapomeňte mu poslat hlas do středy do 12:00.

Jiří Křiváček z Loko ČB B, byl jednoznačně oporou pro svůj tým na hřišti Úsilného. Favoritovi se příliš nedařilo a domácí hráči si aktivní hrou vytvářeli šance, všechny, někdy i s pomocí brankové konstrukce, však pochytal brankář Lokomotivy.

 

Velmi dobrý výkon v obraně odvedl Štěpán Hájek z Dívčic a dal tak základ k importu tří bodů ze hřiště Chrášťan. Bezchybně si pak vedl proti lídrovi tabulky na pozici stopera Tomáš Sláma z Úsilného. Další Tomáš v sestavě kola, tentokrát Jinek z Lipí byl autorem vítězné trefy svého týmu na hřišti Pištína. Obranou čtyřku pak uzavírá Jiří Hüttner ze Žabovřesek, který se asistencí podílel na vyrovnávací trefě svého týmu.

 

Velmi aktivní byl v záloze Josef Endlicher z Borku. Jeho nasazení platilo na hráče Koloděj, které nestačili a Endlicher se zapsal do statistik dvakrát v roli asistenta. Povedený výkon předvedl i Petr Štumbauer z Mokrého. Konečně se zapsal mezi střelece, ale jeho tým podruhé za sebou, jen remizoval. Vypomoci svému týmu přišel Pavel Svoboda z Lipí. Záskok to byl znamenitý, protože se zapsal jednou mezi střelce a Lipí slavilo tři body. 

 

Nepříjemný byl pro obranu Lipí Martin Koklar z Pištína. Bohužel jeho výkon nevedl k bodovému zisku. To Pavel Hezoučký mohl být po zápase spokojený. Jeho Dívčice si odvezly tři body ze hřiště Chrášťan, když se o obě branky postral právě Hezoučký. Ještě o gól lépe se vedlo Tomáši Tenglovi z Borku. Ten stihl hattrick do sítě Koloděj za necelou půl hodinku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 20:13 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.