SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

Událostí osmého kola Poutník ligy byly dva góly červenořečického brankáře Tomáše Paťhy. Tatran díky velkému přispění své opory zdolal Žirov a odpoutal se ode dna tabulky. Černého Petra nyní pevně drží v rukou Budíkov. Ten ani v pátém duelu v řadě neskóroval a po očekávané porážce v Pacově jsou fotbalisté Rovnosti rázem nejžhavějším adeptem sestupu. Šlágr kola byl k vidění pod Křemešníkem. Loňský vícemistr z Obrataně však k zápasu přicestoval pouze v deseti, takže suverén soutěže z Nového Rychnova měl usnadněnou roli. Obratanští se přesto vypjali k heroickému výkonu, tři vstřelené branky budiž toho důkazem. Překvapení se zrodilo v Čejově, kde prestižní derby ovládli hráči Plačkova. Nečekala se ani porážka Maratonu na půdě stále se lepšícího Božejova. Úlohu favorita naopak potvrdila rezerva Kamenice, která nezaváhala proti nepříjemnému soupeři z Jiřic. Body se v tomto kole dělily pouze v Ústrašíně, kde rezerva Žirovnice domácím utnula vítěznou sérii.

 

Na brankářském postu tentokrát bylo z čeho vybírat. Výborný výkon podal například kamenický David Macháček či čejovský Martin Krupička, volba však logicky musela padnout na červenořečického Tomáše Paťhu, který předvedl nevídanou věc, když se dvakrát zapsal do střelecké listiny. Na gól z penalty navázal brankou přímo z výkopu, tento husarský kousek z červenořečické opory dělá žhavého adepta na prestižní titul. V obranné trojici figurují pouze střelci. Po individuálním průniku přes trojici protihráčů premiérově v dresu Ústrašína skóroval Radek Popelka, za žirovnickou rezervu gólově odpovídal zkušený harcovník Roman Hřib. Defenzivní složku pak uzavírá další z třicátníků, obrataňský Lukáš Melichar.

 

Po totálním fiasku z minulého kola si reputaci napravili v Pacově. Tamní juniorce v cestě k lepším zítřkům vydatně pomohly góly pendlů. Dvakrát se dokázal prosadit Zdenko Rybčák, hattrick pak nastřílel Radek Vítámvás, kterému ke třem brankám stačil pouhý poločas pobytu na hřišti. Ještě zdatněji než pacovský šutér si vedl Martin Faltýnek z Nového Rychnova. Špílmachr lídra tabulky tentokrát ládoval ostrými, oslabenou Obrataň sestřelil čtyřmi góly. Lví podíl na výhře svého týmu nad Čejovem měl také plačkovský Jiří Kalivoda, který byl jediným střelcem duelu o krále Humpolecka.

 

Dobrý duel sehrál rovněž božejovský Jaroslav Kumžák, jenž se v zápase se silným Maratonem také dokázal gólově prosadit. Do střelecké listiny se v osmém kole soutěže zapsali i další dva hráči, které jsme v sestavě kola neopomenuli. Pochvalné reference vynesly místenku v ideální jedenáctce Martinu Šoulovi, jenž hájí žlutočerné barvy Ústrašína, a také kamenickému Janu Irovi, který si znamenitě počínal v souboji proti Jiřicím.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 11:08 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.