SESTAVA KOLA - 7.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.09.2016

0

Sedmé kolo Poutník ligy se neslo ve znamení divokých výsledků. Další bizarní zápas sehrál pelhřimovský Maraton. Po likvidaci Plačkova, kterému Pelhřimovští v minulém kole nastříleli 13 branek, se tentokrát děly nevídané věci v Žirově. Domácí Střepina zažila poločas snů, když zkušeným pelhřimovským mazákům nastřílela v první půli pět branek. Po přestávce však bylo vše jinak. Maratónci nechali poraženeckou náladu v šatně a ve druhém dějství ukázali nejen svou sílu, ale také bojovného ducha, když dokázali smazat pětigólové manko a deset minut před koncem vstřelit i rozdílový gól. Potupnou desítku vyfasovala na vlastním hřišti rezerva Pacova od průměrného Božejova. V prvním poločase domácí nedobrovolně přijali roli komparsu, Božejovští stříleli jeden gól za druhým. A poločasové resumé? 0:8! Zazářil také nováček z Čejova, jenž zatím předvádí sympatické výkony. Tentokrát Čejeni vyplenili Obrataň. Z výsledkové a herní krize se oklepal Plačkov, který zejména díky střelecké explozi Lukáše Ehrlicha přesvědčivě porazil Červenou Řečici. Naplno bodovat dokázala i rezerva Žirovnice, která zatím pouze paběrkovala. V sedmém kole si ale modrobílí spravili reputaci, když přehráli kompaktní tým Kamenice B. Naopak pokračuje propad Budíkova. Mužstvo fotbalových vysloužilců nestačilo na houževnatý Ústrašín.

Poutník lize nadále suverénně vévodí Nový Rychnov, který hladce vyhrál v Jiřicích a je stále bez ztráty kytičky. V ideální sestavě kola, která nabízí vesměs střelce, najdeme dva novorychnovské hráče, Petra VenkrbceOndřeje Kratochvíla. Dvojí zastoupení mají i jiné oddíly. Skvělé představení Božejova na pacovské půdě vyneslo do sestavy kola čtyřgólového Pavla Kubů a také Marka Havlíka, jenž k pacovské zkáze přispěl hattrickem. Venkovní duel se nadmíru vydařil i Čejovu, v brance si počínal jistě Martin Vacata, hru nováčka pak režíroval Tomáš Marek.

Posledním týmem, jenž má tentokrát dvě želízka v ohni, je Plačkov. Střelecky disponovaného Lukáše Ehrlicha, autora čtyř branek, doplňuje Jan Kašpar. Z dramatické přestřelky mezi Žirovem a pelhřimovským Maratonem vyšel jako vítěz hostující tým, a to zejména díky hattricku kanonýra Zdeňka Pahra, jenž naskočil do hry až po přestávce a svými góly určil vítěze duelu. Dobrou práci v sedmém kole odvedl také ústrašínský Pavel Nápravník, na plácku v Budíkově byl pro domácí útočníky těžko stravitelným soustem. Posledním hráčem, jenž pronikl do elitního výběru, je žirovnický Martin Pokorný, který dvěma góly rozhodl o výhře nad oslabenou rezervou Kamenice.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2016 07:40 do 21.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.