SESTAVA KOLA - 6.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.09.2016

0

Událostí šestého kola Poutník ligy je jednoznačně rekordní debakl Plačkova, který od pelhřimovského Maratonu dostal neuvěřitelných třináct branek. Pohodové výhry dosáhli také hráči kamenické rezervy v duelu s Budíkovem. Se soupeřem se nemazlil ani vedoucí tým tabulky, Nový Rychnov, který vyprovodil béčko Žirovnice s bůrem. Zbylé zápasy šestého kola byly velmi vyrovnané. Dělbou bodů skončil duel mezi Červenou Řečicí a Obrataní, a také humpolecké derby, ve kterém si nováček z Čejova neporadil s Jiřicemi. Tři body z venku přivezl Žirov, který díky gólům Tomáše Náměstka přetlačil Božejov. Gólového hrdinu měl i duel v Ústrašíně, kde v domácím dresu zazářil Ján Kubík. Čerstvá posila vystřelila Ústrašínu tři body v souboji s béčkem Pacova.

Po jednokolové pauze, kdy se nepodařilo zajistit minimální počet pěti reportů, jenž je potřebný pro vytvoření sestavy kola, Vám opět přinášíme ideální jedenáctku víkendu. Do branky jsme povolali červenořečického Tomáše Paťhu, jenž tradičně držel červenořečický prapor, tentokrát v duelu s favorizovanou Obrataní. Již potřetí v řadě se do top výběru probojoval čejovský Jan Semrád. Výborné výkony podává také mladičký stoper Ústrašína Šimon Tůma, jenž se do sestavy kola podíval v této sezóně podruhé. V obraně figuruje také jiřický Josef Jůzl, který ovšem zápas v Čejově odehrál na pozici záložníka. 

 

Záložní řada, stejně jako útočné duo, je složena pouze ze střelců. Střelecké kopačky v šestém kole obulo hodně borců, hattrickem se pak blýskl novorychnovský Martin Faltýnek mladší, a také Martin Moravec z pelhřimovského Maratonu, jenž svými góly zahájil plačkovskou popravu. Tři góly Tomáše Kellera při rekordní gólové nadílce Plačkova naopak nemají valnou hodnotu, přesto plačkovská opora v ideální sestavě kola nechybí. Dobrý zápas sehrál také kamenický Vilém Kupka, jenž v zápase proti Budíkovu hýřil aktivitou. Totéž platí i pro ústrašínského Jána Kubíka. Syn humpoleckého trenéra oblékl ústrašínský dres poprvé a byla to premiéra jako hrom. Právě dvě branky expelhřimovského hráče rozhodly o třech bodech pro Ústrašín v duelu proti pacovské rezervě. 

 

Skvělý debut v novém dresu zažil také Zdeněk Musil, toho času ve službách Maratonu Pelhřimov. Ostřílený harcovník, jenž se fotbalovému řemeslu vyučil v Žirovnici, dal coby střídající hráč dvougólové zápisné. Dvě branky, které měly vítězný punc, vstřelil na božejovské půdě také žirovský Tomáš Náměstek, jenž ideální jedenáctku šestého kola Poutník ligy uzavírá.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.09.2016 00:00 do 14.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.