SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Nejlepší jedenáctka třetího kola je zde!

Luboš Dolejš působí od nové sezóny ve Stříbře, kde zdejšímu nováčkovi soutěže pomáhá ke snadnějšímu návratu mezi elitu. Ve víkendovém duelu proti Rapidu svůj tým několikrát podržel a přispěl k celkem nečekanému vítězství.

 

Michal Bublík z Bolevce rozhodl v poslední minutě o tom, že zápas poputuje do penaltového rozstřelu. Jeho výkon byl opět velmi kvalitní.

Adam Kohut ze Stříbra se v prvním poločase trefil do sítě plzeňského Rapidu a po zbytek zápasu snesl ty nejpřísnější měřítka.

David Král jako jediný z rodu Králů zůstal přes léto ve Zruči, která o víkendu potrápila velkého favorita z Petřína, David navíc přidal jednu branku.

 

Tomáš Sova se v Domažlicích rozehrál do výborné formy, kterou potvrdil dalším gólem, tentokrát jeho slinu odnesl Holýšov.

Kamil Staněk nastoupil za Holýšov až v průběhu druhé půle, ale hru rozhýbal a zařídil dvě branky, které znamenaly vyrovnání.

David Míka si připsal proti Nýrsku dvě trefy, jednu hezčí než druhou. Je dvě rány z dálky navíc znamenaly tři body pro Chotíkov.

Adam Král se v létě přesunul do Lhoty, za kterou o víkendu předvedl výtečný výkon proti Přešticím, které Lhota porazila 3:1.

Michal Slowik se dvakrát trefil proti rokycanské rezervě, proti které si navíc připsal i asistenci.

 

Lukáš Paul už je stálicí v sestavě kola, svou formu a velkou bojovnost předvedl o víkendu i Svéradicím, které z Vejprnic odjely s nepořízenou.

Lukáš Čížek se o víkendu blýskl hattrickem proti Rokycanům, čímž se vyhoupl do čela střelecké tabulky krajského přeboru se svými čtyřmi trefami za tři utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2016 08:54 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.