SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Je za námi 2. kolo III. třídy skupiny A, ve kterém nechyběly bohaté gólové hody. Hned deset branek viděli diváci v Úsilném a Mokrém. Celkem se diváci radovali v pěti zápasech ze 34 branek. I proto naší sestavu kola tvoří převážně ofenzivní hráči.

V brance si vychytal místo mladý Tomáš Kadlec z Loko ČB B. Jeho spoluhráči dokázali rozhodnout zápas v šestnácti minutách druhé půle, ale poté polevili z koncentrace a mladíček se výbornými zákroky postaral o svou první vychytanou nulu v soutěži.

 

V obraně se dařilo Michalu Šulistovi z Borku. Ten na hřišti Chrášťan působil, jako neprostupná zeď a v sestavě kola je vlastně jediným klasickým obráncem. Dalším mužem naší sestavy je Karel Šíma z Dívčice. Velmi dobrý výkonem se podílel na výhře svého týmu a jednou se zapsal mezi střelce. Nestárnoucím elegánem v naší sestavě je Martin Adámek z Koloděj, který kromě asistence, přidal v posledních vteřinách vyrovnávací branku divokého zápasu. 

 

V záloze exceloval Jakub Frank. Ten byl na hřišti nepolapitelný, když vymýšlel spostu útočných akcí svého týmu. Přihrál na jeden gól, sám jeden přihrál a během pár sekund zahrál dvakrát svým soupeřem na housličky. Kapitán, jak se patří, přesně tohle platí pro Pavla Hezoučkého z Dívčic. Ten byl nejvýraznější postavou na hřišti v Lipí, kde vstřelil dvě branky a nasměroval svůj tým ke třem bodům. Povedený zápas má po víkendu za sebou i Ondřej Jánošík, který se podílel jedním gólem na výhře Loko ČB. 

 

A jdeme do finále, kde nechybí ani jeden třígólový střelec. Začneme u Jaroslava Čecháčka z Kolodějí, který ke třem brankám přidal i jednu asistenci. V tom samém zápase se třikrát prosadil i jeho protivník Tomáš Sláma, který tak zřejmě bude opět střelecky řádit na podzim. A sestavu kola uzavřou spoluhráči z Mokrého. Petr Houska a Daniel Hrádek nastříleli sedm z osmi branek svého týmu, do sítě Boršova B. Hrádek se blýskl hattrickem, Houska dal čtyři branky a navrh neproměnil penaltu. Jeho čistý hattrick ze druhé půle navíc vměstnal do pěti minut.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 14:37 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.