SESTAVA KOLA - 4.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Ve čtvrtém kole Poutník ligy neměli hostitelé se svými soupeři žádné slitování, hned šest zápasů totiž bylo v jasné režii domácích mužstev. Vyjímkou byl pouze duel bodově chudých týmů, ve kterém Žirovnice B přehrála těsně Červenou Řečici a přenechala jí tak poslední místo v tabulce. Nejvýraznějšího vítězství dosáhl Božejov, který po vyrovnané půli po obrátce vymazal plačkovské ze hřiště. Podobně si počínala také rezerva Kamenice, která pro změnu v utkání s Ústrašínem zářila v první půli. Nadále šokuje nováček z Čejova, jenž překvapivě hladce přehrál Budíkov a drží se tak stále v těsném závěsu za vedoucím Rychnovem. Ani ve šlágru kola se vyrovnaného zápasu diváci nedočkali, pod Křemešníkem nedal domácí Nový Rychnov šanci pacovské juniorce a znovu potvrdil, že je velkým adeptem na mistrovský titul. Totožné výhry v poměru 5:2 pak dosáhli favorité, Obrataň splnila svou roli proti Žirovu a Maraton nedopustil překvapení v zápase s Jiřicemi.

 

Sestavu kola jsme zvolili tentokrát spíše ofenzivní, branek padalo hodně, a tak bylo z čeho vybírat. Na postu brankáře ve 4. kole padla volba na žirovnického Vojtěcha Koláře, jenž své mužstvo u přehrady podržel nejen chycenou penaltou, ale i dalšími lapenými příležitostmi. V obraně se podruhé v řadě objevuje čejovský kapitán Jan Semrád, jenž se opět gólově prosadil a přispěl tak nemalou měrou k nečekaně snadnému zdolání nedalekého Budíkova. Dařilo se i Janu Vackovi z Božejova, i on z postu obránce dokázal jednou rozvlnit síť soupeře. Velký zápas odehrál v dresu Nového Rychnova Vojtěch Březina, který byl hlavním tahounem novorychnovských akcí.

 

V pětičlenné záloze figurují dva ostřílení borci z Maratonu Pelhřimov, exdivizionáři Lukáš MácaTomášem Jeřábkem. Oba svými útočnými výpady zaměstnávali jiřické zadáky a svůj kvalitní výkon dokázali také gólově podpořit. Čich na góly měl v tomto kole rovněž čejovský mladík Patrik Pech, jenž si připsal hned dva gólové zářezy. Po brance pak vstřelil božejovský Vladislav Kocián i kamenický Václav Spěváček, jenž pro svůj tým odvedl v zápase proti Ústrašínu obrovské penzum práce.

 

V útoku jsme nemohli opomenout třígólového Tomáše Faltýnka z Nového Rychnova, jenž má na úvod sezóny skvostnou formu, když střílí jeden gól za druhým nejen v okresu, ale též ve III. třídě za rezervu. Dařilo se také obrataňským kanonýrům. Po dvou gólech do sítě Žirova nasázeli Daniel Kudrnáč s Marcelem Pučálkem, jenž v nabité sestavě kola nakonec dostal před svým parťákem z útoku přednost. Hlasování již probíhá, svou přízeň některému z hráčů můžete dávat najevo tradičně až do středečního poledne, kdy bude znám další z vítězů ankety Hráč kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 12:44 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.