FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Brankář:

Jakub Kolínek (Valašská Polanka) - Valašská Polanka zažila výbornou sezonu, kterou ukončila na celkové 2. příčce v tabulce. Po rozpačitém podzimu způsobeném zraněními klíčových hráčů Polanka zabrala a zvítězila dvanáctkrát v řadě za sebou! Velkou měrou k celkovému umístění přispěl brankář Jakub Kolínek, jenž dlouhodobě předváděl výborné výkony, hned sedmkrát vychytal Polance bod navíc v penaltovém rozstřelu. 

 

Obránci:

Miroslav Sochora (Prlov) - podle hrajícího jednatele Petra Sláčíka nejlepší obránce v celé soutěži. I přes ofenzivní choutky prlovský vůdce začal sezonu v obranné čtveřici, na jaře se však posunul vpřed a celkově k výborným defenzivním výkonům přidal i devět branek. 

Jiří Kuzník (Kateřinice) - kateřinický lídr. Spolehlivý obránce, který během celé sezony předváděl konzistentní výkony, ke kterým z pozice zadáka přidal slušných pět gólů. I díky němu nakonec kateřiničtí celou 1.B třídu vyhráli.

Richard Šimčík (Hovězí) - další hráč, který odváděl dobrou práci po celou sezonu. Šimčík nastupoval jak v obraně, tak občas i v záloze, jeho střelecké konto se zastavilo na čísle sedm. 

 

Záložníci:

Radek Chmela (Francova Lhota) - nejdůležitější a nejlepší hráč Francovy Lhoty v této sezoně. Své protivníky trápil svou rychlostí a připravenými góly, sám v této sezoně nastřádal úctyhodných 15 zásahů, což z něj dělá čtvrtého nejlepšího střelce celé soutěže. 

Daniel Zgarba (Lhota u Vsetína) - pravý kapitán. Branky svého týmu zejména připravoval, připsal si několik asistencí, ale nezahálel ani vstřelenými brankami, kterých zaznamenal hned 11! Několikrát se prosadil z přímých kopů, v této disciplíně patří mezi nejlepší hráče 1.B třídy. 

Ondřej Šrámek (Hovězí) - kanonýr Hovězí v této sezoně patřil mezi nejlepší hráče celé soutěže, kromě výborných výkonů přidal hned 18 branek a umístil se na druhém místě v tabulce střelců.

Jaroslav Hajda (Prlov) - prlovská hračička bavila svými technickými kousky diváky, protihráči však na něj nebudou vzpomínat nejlépe. V této sezoně zařídil velké množství branek Partyzánu, sám se trefil desetkrát a společně s Václavem Fiuráškem vytvořil jedno z nejůdernějších útočných dvojic v soutěži. 

 

Útočníci:

Jakub Ondryáš (Prostřední Bečva) - stěžejní článek sestavy Prostřední Bečvy. Nejlepší kanonýr tohoto mužstva nastřádal 13 branek. Bečva se při jeho absenci přesvědčila, jak důležitým hráčem pro její mužstvo Ondryáš je. 

Robert Křenek (Hutisko) - nejlepší střelec celé soutěže. Když bylo třeba, při několika absencích vypomáhal Hutisku i v obraně. Když se však přesunul do útoku, sázel jednu branku za druhou, o čemž svědčí jeho 20 vstřelených gólů. 

Ondra Lukáč (Lhota u Vsetína) - útočník se zkušenostmi z vyšších soutěží patřil mezi nejlepší útočníky 1.B třídy, nakonec zaznamenal 16 tref, což z něj dělá třetího nejlepšího střelce. 

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.