FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

6

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

4-4-2

Michal Košťál (Baník Krásno): Rozhodovat mezi brankáři bylo snad ze všeho nejtěžší, na podzim bylo hodně slyšet o Eliášovi ze Sedla,  na jaře se zase hodně skloňovalo jméno chodovského Tomáše Kovaříka. My jsme se ale nakonec rozhodli pro brankáře, který si udržel po celou sezónu stabilní formu a odchytal asi nejvíce zápasů. Michal Košťál neměl lehkou pozici, často na něj neletělo moc střel, ale přesto koncentraci vždy udržel, nedělal moc chyb a byl velmi platným článkem svého týmu.

Roman Schlossbauer ml. (Baník Krásno): Roman je skvělý dirigent hry a výborný fotbalista. Během sezóny ukázal, že je velmi platným na kterékoli pozici. Když byl v útoku, dával góly, když v obraně, efektivně hlídal, by jich moc nepadalo. Roman hraje s přehledem a má vše pod kontrolou. Když je čas, okřikuje své protihráče a řídí jejich hru, a když je potřeba bránit, nesoustředí se na nic jiného, zabere a v devadesáti procentech balón získá a odkopne jej vpřed. Jeho výhodou je celkem vysoká rychlost.

Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): Ani Ladislav není hráč vhodný pouze do obrany, má často útočné choutky a je schopen vzít vše na sebe a rozhodnout. Ke konci sezóny už sice tolik nehrál, ale přesto byl pro Sedlo společně s Makrlíkem jednoznačně nejplatnějším hráčem. Jeho silnou stránkou je výborná rychlost a důraz. V souboji jeden na jednoho dominuje v obou pozicích a nebojí se přitvrdit. Je důrazný a těžko přetlačitelný, a když přijde čas na zakončení, tak se své šance rozhodně neleká a často síť rozvlní.

Radim Reismüller (Baník Svatava):
 Těžko říci, kde by Svatava letos bez svého kapitána byla. Radim je jejím klíčovým hráčem, v defenzivě nepostradatelný a v ofenzivě jen těžko nahraditelný. Je u většiny akcí Svatavy, které končí brankou. Často je rozehrává, ale často se také zakončuje. Během sezóny střídal pozice záložníka a obránce, ale všude byl nepostradatelný. I ve svých padesáti letech udrží s výrazně mladšími hráči krok a často je i přehraje. Jeho kopací vytříbená kopací technika a perfektní držení balónu jsou na opravdu vysoké úrovni.

Daniel Ďásek (SK Oloví): Daniel je jedním z nejčastěji skórujících obránců v soutěži a často jste ho mohli před rozdělením soutěže vídat také v sestavách kola. Letošní rok se mu vydařil skvěle, bylo o něm hodně slyšet a na hřišti hodně vidět. Hrál perfektně, svůj prostor měl pod kontrolou, dobře bránil a nebál se podpořit útok. Často se jeho ofenzivní choutky Oloví hodně vypláceli, vždyť Sport klub často vyhrál třeba jen o gól, o Danielův gól.

Wolfgang Lorenz (Baník Krásno): Velmi rychlý kapitán Baníku Krásno byl na jaře vidět ještě více, než na podzim. Perfektně si sedl ve spolupráci s Lukášem Šeredou a staly se společně hlavními strůjci krásenské hry. Wolfgang se nebojí udělat kličku, nebo třeba jen přidržet balón a přesně přihrát. Jeho skvělá technika se nevytrácí ani ve velké rychlosti, a to je pro protihráče peklo. A Wolfgang se rozhodně nebojí ani zakončení. Jeho koncovka je velmi přesná.

Radek Jesipčuk st. (Spartak Chodov): Další veterán do naší sbírky. Pětačtyřicetiletý záložník Chodova je jednou z nejznámějších hvězd celé soutěže a na hřišti je vždy hodně vidět. Hraje s obrovským klidem na kopačkách, neztrácí balóny a rozehrává je přesně. Je u většiny ofenzivních výpadů Chodova a neštítí se ani bránění. A nezřídka jej můžete zahlédnout také na střelecké listině klidně i vícekrát, než jednou za zápas. V sezóně se připomněl dvanácti zásahy, a to není určitě málo. 

Daniel Petřík (Baník Union Nové Sedlo): Velký individualista. Daniel Petřík vyniká zejména samostatnou prací, několikrát sice ukázal, že umí udělat kličku, přidržet balón a přihrát, ale daleko častěji se rozhodne pro variantu A. Jak se dostane k míči, jde do branky. Nebojí se obejít klidně i šestici protihráčů a s chladnou hlavou zakončit. Je hodně rychlý a technicky zdatný. Prochází obranami, jako nůž máslem a často to byl on, kdo dotáhl Sedlo až k výhře. 

Lukáš Šereda (Baník Krásno): Dvaatřicet branek za jednu sezónu, na tak to už je porce. Více už jich nenastřílel nikdo. Přesto měl po podzimu Lukáš nakročeno i k lepším číslům. Podzim patřil jen jemu a byl jednoznačně nejvýraznějším hráčem soutěže, na jaře už mu to ale tolik nešlo, soupeři se na jeho obranu více soustředili a Lukáš neměl dost prostoru, přesto byl pro krásno ale stále klíčovým hráčem. Baník je sice technický tým, který rád kombinuje, ale málokdy se svou kombinací dostane až ke gólu, ba naopak, většinou jen k vápnu a pak je to na individualitách, jakou je třeba Lukáš, který to vezme na sebe, proklouzne obranou a dává gól, chladnokrevně. Přesně tak to bylo ve většině z těch mnoha případů.

Tomáš Reitmeier (Baník Královské Poříčí): Jediným kdo ve střelecké statistice Lukášovi konkuroval, byl Tomáš Reitmeier, který nastřílel taktéž dvaatřicet branek. Ale i on na jaře značně vyhasl, začal tedy dobře, ale po rozdělení soutěže ho zastavila nemoc a až do konce sezóny už toho moc nenahrál a v jeho pozici ho zdatně nahradil Štěpán Dubaj, přesto je nejlepším střelcem soutěže. Jeho klid v zakončení je obdivuhodný. Tomáš ví, kam je potřeba si stoupnout a má ten takzvaný čich na góly. Ale nejen to, Tomáš se umí uvolnit ve vápně i sám, je důrazný a má dobrou kontrolu balónu, o zakončení snad netřeba mluvit. 

Jan Makrlík (TJ Staré Sedlo): Asi největší opora Starého Sedla, kterou hodně přibrzdil rozklad týmu v závěru sezóny. Přesto byl Makrlík na hřišti vždy nepříjemný a obránci si na něj museli dávat pozor. V průběhu celého roku byla taktika Sedla jasná, dostat míč na Makrlíka, a ten už se o gól postará, a často se o něj také postaral. Je to důrazný útočník, který vyhrává souboje a dokáže soupeře přetlačit. Umí se přidržet balón a v klidu zakončit. Nejčastěji se ale trefoval svým typickým způsobem, kdy balón doslova dotlačil až do brány. Třináct branek je také poměrně slušný výkon.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 7. 2016 19:44
Danieli, zkuste si prosím nejdříve překontrolovat nastavení prohlížeče, zejména zda máte povolené cookies, atd. Můžete si zkusit dočasně nastavit zabezbečení na "nízké" a uvidíte, jestli to pomůže. Pokud ano, zjistěte, co v nastavení to způsobuje a pak upravte pouze patřičnou položku vašeho normálního nastavení. Kdyby se přesto nadařilo, napište nám na info.
Hezký den
fotbalunas.cz
20. 7. 2016 23:11
mám uplně ten samý problem
12. 7. 2016 11:51
Dobrý den,
testování neodhalilo chování, které popisujete. Napište prosím vás na info@fotbalunas.cz a zkusíme technicky váš případ vyřešit.
Hezký den
fotbalunas.cz
10. 7. 2016 16:49
Přesně, jsem přihlášený i s tím, že zatrhnu přihlásit trvale. Ovšem kdykoliv chci hlasovat, musím se přihlašovat znovu, a znovu,...
6. 7. 2016 19:45
Dobrý den,
Váš podnět předáme na "ajťáka". Co přesně vám nefunguje? Myslíte to tak, že přihlášení nezůstane trvale a vy se po hodině musíte opět přihlásit?
Děkujeme za upozornění.
fotbalunas.cz
6. 7. 2016 18:07
Fakt jděte do kytek s tím neustálým přihlašováním,to nemáte přádnýho ajťáka, kterej to udělá alespoň trochu uživatelský:-(