FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

V brance naší sestavy je Miroslav Potměšil. Podívejte se prosím na skóre Tupadel. Inkasovali 24 branek ve 26 utkáních, a největší zásluhu na tom měl právě brankář Tupadel. Díky jeho umění řídit si obranou fázi jsou Tupadly jediným týmem v soutěži, který stlačil průměr inkasovaných branek pod jednu na zápas (0.92 bra/záp pozn. red.).

 

V obraně jsme se rozhodli pro tři členy, kteří v sezóně v neějakém měřítku předčili ostatní. Prvním je Milan Tomíšek z Vrdů. Bývalý hráč divizní Kutné Hory, řídil bez nejmenších problémů obranu Vrdů.  Hlavně se ovšem poměrně pravidelně zapisoval také mezi střelce. Připsal si 7 přesných zásahů, což je z pozice stopera velmi dobrý výsledek. Díky němu nakonec Vrdy obsadily třetí místo v soutěži.

 

Vedle brankáře musíme vyzdvihnout také nového člena tupadelské obrany a tím je Roman Krajíček. Tento hráč nastupoval v obraně Tupadel pravidelně a i on se svými výkony zasloužil o ten neskutečný sezónní průměr inkasovaných branek. Jednou vyhrál hlasování o hráče kola, kde sám podotkl, že právě souhra s brankářem Potměšilem je to, co děla tupadelskou obranu tak neprostupnou.

 

Posledním členem obranné trojky je Ondřej Černý z Kutné Hory "B". Tenhle stoper odehrál na svém postu převážnou část sezóny. Na pozici stopera byl také v době, kdy se "béčko" těšilo šnůře jedenácti zápasu bez prohry. Dalším atributem proč jsme tohohle jráče do sestavy roku vybrali je jeho produktivita. Kutnohorský stoper dokázal vsítit dokonce devětkrát, čímž je na pozici stopera jasně nejproduktivnějším hráčem okresu.

 

V pětičlenné záloze má své zastoupení hned 5 týmů. Jako první se vám představí Rostislav Goliáš. Hráč Chotusic byl velmi často jediným dílkem celé chotusické skládačky, který snesl přísnější měřítko. Byl produktivní a pro své hráče vždy vymýšlel zajímavé příležitosti. Bohužel se jeho výkony ztratili ve výkonech týmu, protože Chotusice obsadily až 10. místo, což je pro ně bezpochyby zklamání.

 

V naší sestavě nemůže chybět také Karel Suchý. Hráč Hlízova měl bezpochyby lepší podzimní část sezóny, ale v součtu o něm platí to stejné jako o Goliášovi. Na podzim ještě dokázal sám táhnout hlízovský expres, ale na jaře už se jeho výkony ztratili mezi špatnými výsledky Hlízova. Tým obsadil 11. místo, a tak možná ani někteří z vás neví, že Karel Suchý vstřelil 13 branek a byl tak sedmým nejlepším střelce okresu, a to vše z pozici zložníka.

 

Uprostřed naší středové řady vládne Stanislav Lebeda. Kutnohorské "béčko" v něm našlo oporu pro střed zálohy, když během jarní části sezóny vstřelil 4 branky a další ještě připravil. Zvlášť potom góly proti Zbýšovu a nebo Zbraslavicím přinesly kutnohorským důležité body, což nakonec znamenalo konečné druhé místo v tabulce. Stanislav Lebeda se pod tento výsledek podepsal 7 vstřelenými brankami a patřil k těm hráčům, kteří nás během sezóny bavili.

 

Zbraslavice reprezentuje v této sestavě Milan Černohlávek. Tohoto hráče si všichni trenéři vždy cenili pro jeho neskutečnou pracovitost na hřišti a navíc k tomu vždy dokázal ještě pro své spoluhráče vymýšlet zajimavé finalní přihrávky. Zbraslavice skončily na 5. místě, což je pro tým kolem Milana Černohlávka zajisté úspěch. Sám Černohlávek nikdy nebyl střelcem,ale práce, kterou odvádí ve středu pole vždy dokáže rozhodnout zápas.

 

Na kraji středové řady máme Josefa Krause z Malína. Vždy, když jste slyšeli o výkonech jednotlivých hráčů v zápasech Malína, patřil Kraus k těm, kteří byli hodnoceni velmi kladně. Vedle jeho pracovitosti a dobrému fyzickému fondu, kterým disponuje, byl Josek Kraus také produktivní. Dokázal vstřelit 9 branek a velkou měrou se zasloužil o konečné 4. místo malínských sokolíku. Tohoto hráče zdobí dobrá fyzička a pracovitost.

 

Vybrat hráče, kteří se budou starat o útočnou fázi naší jedenáctky nebylo nikterak těžké. Všechny útočníky předčili v této sezóně dva hráči. Jiří Luňáček z Vrdů a Tomáš Vojtíšek z Malína. Luňáček nastřilel 22 branek a Vojtíšek 26 branek. V této sezóně padlo 720 branek. Tito dva hráči se sami postarali o 48 branek, což je 7% z celkového součtu. To musíme uznat, že vzhledem k tomu, že v soutěži nastupuje přes 200 hráčů je obrovská útočná síla. Navíc Tomáš Vojtíšek drží v této sez=oně také rekord v počtu branek v jednom zápase. V domácím zápase s Uhlířskými janovicemi dokázal vstřelit 6 branek.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.