SESTAVA KOLA - 30.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Máme tady sestavu posledního kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Michal Kubát (Suchdol) – Michal dlouho držel naděje svého týmu na vyrovnání a záchranu v divizi. Spolehlivě a dlouho odolával snaze Ústí dát druhý uklidňující gól.
Roman Mach (N.Bor) – Roman patřil opět k nejlepším hráčům na hřišti. I když Olympia ukázala v Novém Boru svou kvalitu, tak Roman se jejím hráčům v pohodě vyrovnal. Navíc vstřelil krásný gól po akci, kterou sám rozjel.
Josef Strnad (Ústí n.O.) - Tento mladý obránce potvrdil svůj talent v zápase, kde Ústí nesmělo inkasovat. Nepustil nic za sebe a výrazně podpořil i ofenzívu.
Jan Brett (Semily) – Jaroměř se sice v Semilech ujala vedení, ale od té doby Honza zamkl obranu a hostům už skórovat nedovolil. Jeho tým se vzepjal k obratu a zaslouženě vyhrál.
Tomáš Skokan (K.Hora) – Tomáš hrál na beku výborně a stíhal i podporovat útok. To dokázal v poslední minutě prvního poločasu, kdy si naběhl na přihrávku až do vápna a gólem nasměroval svůj tým k záchraně.
Josef Janecký (Živanice) – Josefovi se v Trutnově dařilo. Vstřelil dva góly a zápas si užíval. Jeho tým vysokým vítězstvím potvrdil zaslouženou druhou příčku.
Michal Čada (Letohrad) – Výborný zápas odehrál Letohrad s pražskou Admirou. Michal neustále hnal své mužstvo za vyrovnáním, a i když se to nepovedlo, přesto podal výborný výkon.
Peter Očovan (Olympia HK) – Peter podal jako obvykle nadstandardní výkon, který okořenil dvěma góly do sítě Turnova.
Patrik Moravec (Turnov) – Výborný výkon podal tento mladý útočník v domácím dresu. Snižoval na 2:4 a vykřesal tím naději na vyrovnání. Šance k tomu byly.
Radim Fikejz (V.Mýto) – Radim má závěr sezony ve výborné formě. Vstřelenou brankou se dotáhl na čelo tabulky střelců, kterou s 15 góly ovládl.
Petr Mikolanda (Admira) – Petr odehrál v Letohradě výborný zápas. Navíc vstřelil vítěznou branku, která posunula Admiru na konečné třetí místo.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 11:07 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.