SESTAVA KOLA - 28.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Sestava 28. kola - hlasujte!

Brankář Luboš Dolejš, teprve 18letý talent, nastoupil po delší době v brance Holýšova a hned vychytal prozatím první Sušici při výhře 3:2.

 

Václav Lecjaks zařídil jedním gólem vyrovnání a druhým v penaltovém rozstřelu bod navíc pro Přeštice. Martin Šobr se dvakrát trefil proti Sušici a velkou měrou se podílel na tom, že boj o titul ještě stále není rozhodnut. Na pozici obránce byl v této sestavě zasunut Michal Bublík, kapitán Bolevce, který se blýskl krásnou brankou do sítě Přeštic.

 

Lukáš Pavlíček nadále ukazuje své kvality, tentokrát to třemi zásahy odnesly Rokycany, které dostaly od Rapidu výprask 1:6. František Peroutka byl u všeho podstatného v dresu Lhoty proti Svéradicím. Dvěmi asistencemi a vítěznou penaltou se dostal až sem. Daniel Křen odehrál výtečné utkání proti Horšáku, kde se zaskvěl neuvěřitelnou brankou z rozehrávky ve středovém kruhu. Pavel Kořínek zase ukázal, že Rozvadov se o budoucnost nemusí bát - tento mladý středopolař zahrál velmi zkušeně proti Chotíkovu, který odjel s debaklem 1:5.

Milan Lucák navázal na své výkony ze začátku jara a dvěma góly zařídil výhru nad Luby 2:0. Michal Pelnář se trefil neuvěřitelnou ránou do šibenice proti Přešticím a tak se i on bude ucházet o vaše hlasy. Posledním do této jedenáctky vyvolených je Lukáš Paul, útočník Vejprnic, který ukázal své sešívané srdce proti Mýtu, když se dvakrát v závěru utkání trefil a vynutil si pokutové kopy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 22:13 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.