SESTAVA KOLA - 10.kolo Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

V tomto kole OP Cheb se hráči snažili a nastříleli hodně branek. Výsledky utkání v některých zápasech,  byly opět vysoké.

Je na vás,  koho vyberete jako nejlepšího hráče tohoto  kola. S tímto vítězem, Vám v následujících dnech  přineseme rozhovor.

Neváhej a hlasuj  do středečního oběda.

 

 

 

 

Martin Bucher - brankář Nového Kostela, který pomohl svému týmu k vítězství nad V.Hleďsebí. Pavel Benkovský - obránce FC, který byl oporou zadních řad a pomohl k vítězství. David Žižka - obránce Loko M. Lázně, který podal v zápase proti S.Vodě dobrý výkon. Josef Šeffl - hráč Jiskry , který střelil Trstěnicím tři branky. Martin Glazer - hráč N. Kostela, která střelil v utkání 4 góly do sítě V. Hleďsebe. Tonda Paur - záložník Loko M. Lázně, který střelil 2 branky do sítě S. Vody. František Beneš- záložník Aše-Krásná, který odehrál výborné utkání a pomohl k vítězství. Dan Hrabě - šikovný záložník FC , který střelil jeden gól v utkání s Křižovatkou. Petr Ceplecha - šikovný střelec Loko M. L., který vstítil 2 branky S. Vodě. Krasimir Ivanov- útočník Aše, který střelil 5 branek. Josef Šeffl - útočník Aše, který dal tři branky Trstěnicím.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 21:19 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.