SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Blíží se závěr sezóny a pro většinu trenérů je sestavení mužstva téměř neřešitelným problémem. Ať už z důvodu velké marodky, nebo pracovních povinností hráčů, musí někdy využívat hráče hodně staršího věku, příliš mladé, nebo nakonec postavit sami sebe. Já naštěstí, při vytváření sestavy kola, takové problémy nemám, i když tentokrát jsem musel dělat ze záložníků obránce. Přesto si myslím,že sestava je kvalitní a v soutěži by obstála. 

 

Také tentokrát jsem do branky postavil brankáře, který se běžně v bráně neobjevuje. Jan Zahradníček je v sestavě kola častým hostem, ale  v zápase Kučerova v Drnovicích si v brance počínal tak dobře, že by se za takový výkon nemusel stydět žádný regulérní brankář. Rychtářovský Libor Sommer podal dobrý výkon v Hošticích. Drnovický Petr Měřínský hrál sice proti Kučerovu v záloze, ale na postu stopera se také cítí doma. Stejně tak i Ladislava Štercla z Komořan který se v poslední době  rozehrává ke stále lepším výkonům, jsem posunul na kraj obrany. V zápase Švábenic s Opatovicemi mě zaujalo hned několik záložníků. Výborný výkon podali Martin Novotný, nebo Jirka Stříž, nakonec jsem se rozhodl pro Vladimíra Kušku ze Švábenic a Pavla Škváru z Opatovic. Také v dalším zápase zaujali trenéry i diváky záložníci. Chvalkovický Josef Hradil navíc vylepšil svůj výkon dvěma góly. Z habrovanského mužstva snesl nejvyšší měřítko Jaroslav Hejný. Velkou zásluhu na důležitém vítězství Pustiměře měl šikovný útočník Jakub Kudýn. Hattrickem pomohl k vysokému vítězství  pačlavického béčka v Lysovicích Martin Grepl a rozhodující branku svého mužstva vstřelil hoštický Jiří Kocourek.      




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 06:49 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.