SESTAVA KOLA - 27.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

3

Hlasujte v anketě o nejlepšího hráče 27. kola.

Jiří Krásl v sobotu úspěšně odolal velkým šancím Mýta a v náročném utkání udržel na svém kontě nulu.

 

Marek Pivoňka potvrdil svou mimořádnou gólovou formu i proti Rozvadovu, jako jeden z mála držel lubskou obranu pohromadě i v začátku utkání, kdy se na ní valil jeden útok za druhým. Václav Zelenka předvedl takřka bezchybný výkon proti Horšovskému Týnu a bude se snažit navázat na vítězství svých spoluhráčů v předchozích anketách. Luboš Viterna se jednou trefil a navíc vítěznou penaltou zařídil dva body pro Rozvadov.

 

Milan Vacík na dvě branky přihrál a jednu sám dal, Přeštice i díky němu zvítězily 4:2 ve Svéradicích. Zdeněk Milota se vrátil do základní sestavy Vejprnic a vítězným gólem ukázal, že na to stále má. Petr Matějka se ve střetnutí proti Zruči sám pasoval do role mozku hry, své spoluhráče zásoboval přesnými pasy. Ondřej Šnaider se dvakrát zapsal do střeleckého archu v utkání proti Benfice z Domažlic, Bolevec i díky němu předvedl jeden ze svých nejlepších výkonů v sezóně.

 

Duo sušických sniperů Miroslav Vrhel a Imrich Varga je v současnosti nejlepším a nejproduktivnějším útočným tandemem v lize, tentokrát se tito dva borci podepsali pod pět z celkových šesti sušických tref. Konkurenci jim bude dělat Pavel Bešta, čarostřelec z Přeštic, který se o víkendu trefil dvakrát a i on bude bojovat o vaše hlasy.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 21:10 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 15:27
Dobrý den,
když odhlasujete, stačí stránku znovu aktualizovat a tím se aktualizují procenta.
Hezký den
1. 6. 2016 13:05
Měli to udělat na počet hlasů, ne na % . Aspoň by člověk hned viděl, jestli byl jeho hlas fakt připočítán, co tam z toho, že "hlasování proběhlo úspěšně" když % hned nenaskočila
1. 6. 2016 12:56
S touhle vyhrou teda nesouhlasim celou dobu vyhrával Jiří Krásl a ne o málo a najednou během dvou hodin začal vyhrávat Zelenka o 14 % to prostě neni možný nevěřim tomu