SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Zatímco v minulém kole jsme se na fotbale od sluníčka určitě neohřáli o tomto víkendu jsme se dostali do hlubokého léta. Rozhodčí dovolili využívat pro hráče možnost občerstvení a doplnění tekutin uprostřed hry. Hůře trénovaným hráčům vlivem horkého počasí dříve docházely síly. Hrály se dva šlágry kola, ve kterých se bojovalo o postup do okresního přeboru. Opatovice v Lysovicích prohrály a Pustiměř se rozešel s mužstvem Komořan smírně. Takže čtyří kola před koncem soutěže stále není nic rozhodnuto.

 

V brance jsme dal přednost hoštickém Jiřímu Jenáčkovi, který odolával sólovým nájezdům habrovanských útočníků a do poslední minuty držel naděje svého mužstva na vyrovnání. Na kraje obrany jsem postavil jmenovce Miloše Vojtka z Moravských Málkovic a Tomáše Vojtka z Rychtářova. Z několika středních obránců, kteří podali nadstandardní výkony ve svých mužstvech, jsme vybral Radka Novotného z Habrovan a Pavla Hanáka z Pustiměře. V opatovickém mužstvu stále podává výborné výkony Lukáš Jelínek. V mužstvu Lysovic je stálicí Čestmír Malcher. Z  Drnovic jsem dnes vybral Jozefa Webera staršího, který přestože v sobotu oslavil se svým mužstvem Karviné postup do první ligy, v neděli obětavě nastoupil za drnovické béčko a podal výborný výkon. Dvě branky vstřelil a výborný výkon podal v utkání proti béčku Bohdalic švábenský Karel Přecechtěl. Nekompletní mužstvo Komořan podalo v Pustiměři bojovný výkon a velmi dobře zahrál Jaroslav Kristek. O vítězství svého mužstva se třemi góly zasloužil chvalkovický Jiří Valach.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 08:46 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.