SESTAVA KOLA - 22.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Máme tu další ideální jedenáctku. Nikoho asi nepřekvapí, že jsme opět zvolili rozestavení 3-4-3. Zejména útočné řady se opět činily a my vám přinášíme náš výběr. Hlasujte a rozhodněte o tom, jestli se rekordně popáté v řadě podíváme do Okříšek, nebo zda někdo zlomí nadvládu hráčů Huhtamaki!

 

 

Dnes si projdeme sestavu netradičně od útočníků. Ti se opět činili a "vepředu" bylo z čeho vybírat. Začněme tím kdo dal v kole nejvíc gólů, což byl Jakub Szabó ze Sapeli Polná, který si jasně řekl o vítězství v tabulce kanonýrů. Zdatně mu však sekundovali dvougólový Jan Pohl z Bíteše a humpolecký Radim Dalík. Oba velkou měrou přispěli k vítězství svých týmů. Dva góly vsítil také chotěbořský Martin Odvářka, ale v jeho případě to na body nestačilo. Jediný, zato vítězný gól dali budějovický Ondřej Busta, meziříčský mladík Dan Krčál a také kapitán Přibyslavi Jaromír Vopršal. Brodská juniorka zatím nedala na jaře gól, ale srdnatě se o něj bije, pochvalu zaslouží Daniel Hejkal. Obranné pilíře po několikáté v sezóně zastupují humpolecký David Maršík a Sapelák Tomáš Reiterman. Co se týká brankářů, tak zase to byl jednou víkend, po kterém jsme měli v nominaci hned několik brankářů. Přednost dostal Libor Fiala z Okříšek, který výrazně pomohl k výhře 1:0.

Kdo si podle vás zaslouží označení Hráč 22. kola??




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 15:24 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.