SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Máme za sebou další zajímavé kolo, ze všech jeho utkání si můžete přečíst reportáže i s ohlasy zástupců týmů. A kdo se dostal do ideální jedenáctky kola? Podívejte se a případně i zahlasujte. Kdo převezme titul Hráče kola od zlivského Miroslava Trávníčka?

Takže která jedenáctka by byla o minulém víkendu neporazitelná?

 

V bráně si dobře počínal frymburský mladíček Malina, skvělý zákrok si připsal zlivský Remta a Horní Planou velice jistým výkonem podpořil Taranza. Jenomže nedat do sestavy kola brankáře, který ustál bez úhony nespočet dříteňských tutovek, to prostě nejde. A tak se mezi tyče v TOP11 staví vyšebrodský Daniel Rapčan!

 

Krumlovský trenér Šíma pak byl velmi spokojen s tím, jak se na hřišti prezentoval Vladislav Žilavý (David Augusta nám v hodnocení utkání zase doporučil výkon Matějáka, leč se se do jedenáctky nakonec neprotlačil). Stoperská dvojice pochází ze dvou nejlepších mužstev soutěže - Tomáš Kupka pomohl Nemanicím k udržení nuly proti Černé, Tomáš Pintér zase hecoval svůj oslabený celek k obratu s Netolicemi. Tomáš Dibďák byl jedním z článků úspěšné vyšebrodské defenzivy proti herní převaze soupeře.

 

Filip Rokůsek svými góĺy dvakrát poslal svůj celek do vedení, i když to na body nakonec nestačilo. A to proto, že zápas vzal do svých rukou Tomáš Řehoř, který nejprve krásnou střelou vyrovnal a následně si po jeho stříleném centru Netoličtí srazili míč do sítě. Jiří Stegbauer je vzorem pro mladý újezdský mančaft, v Krumlově to sice nakonec na body nestačilo, ale střední záložník dal branku a jeho výkonu nešlo nic vytknout. Marek Bednář zajistil svou brankou tři body Horní Plané, když zvyšoval na 2:0 a právě jeho gól byl nakonec tím vítězným. Miroslav Novotný se objevuje v sestavě kola podruhé za sebou - Nemanice zachránil brankami v poslední desetiminutovce a zajistil jim tak výhru 2:0. Novotný se přibližuje k pozici nejlepšího střelce soutěže!

 

A k tomu všemu jeden gólový útočník vepředu - tato role náleží Josefu Kuralimu, který svými góly otočil zápas se Sedlecem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 14:45 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.