SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Dvacáté první kolo nepřineslo tolik překvapivých výsledků jako kola předcházející, protože domácí porážka Lysovic se už asi ani jako překvapení nepočítá. Výkony hráčů byly jako vždy trenéry hodnoceni různě a tak jsem se rozhodl dát v sestavě kola ve většině případů příležitost novým hráčům. Máme tady dva třígólové střelce, dva hráči vstřelili po dvou brankách a nejvíc jsem váhal při výběru brankáře.  

Nakonec jsme se rozhodl pro jednoho z nejuniverzálnějších bohdalických hráčů,  Jaroslava Valu. V sestavě kola se nedávno objevil jako záložník. Pamatuji si ho jako rychlého útočníka a také v obraně prošel určitě všechna místa. Pustiměřský trenér Pavel Holub ho pochválil ve vzajemném zápase, ale o jeho objektivitě si dovolím s úspěchem pochybovat, protože vím, že spolu prožili kus života. Do obrany jsme postavil tři stopery, ivanovického patriota, nyní v dresu Chvalkovic na Hané, Reného Moravce. Pustiměřského Pavla Hanáka, který opět přispěl k vítězství svého mužstva brankou z přímého kopu a švábenského Patrika Navrátila. V zápase proti Opatovicím opět zářil drnovický Radek Pytela, přihrál na obě branky a byl stálým nebezpečím pro opatovickou branku. U všech branek komořanského mužstva byl ve Chvalkovicích Marian Potěšil. Důležitým hráčem, který stojí za vzestupem Kučerova je záložník Milan Krejčí. Výborný výkon podal a tři branky vstřelil v zápase proti Moravským Málkovicím, hoštický Patrik Kozák. Ve stejném zápase vynikl málkovský Martin Pavlík, navíc vstřelil efektní gól střelou přes hlavu, kterým se jeho mužstvo ujalo v Hošticích vedení. Nakonec jsem v opatovickém mužstvu před výbornými hráči Davidem Alánem a Pavlem Škvárou upřednostnil střelce dvou gólů Rosťu Adama. Obraně drnovického mužstva dělal velké problémy a jeho uhlídání bylo klíčem k dobrému výsledku. Rychtářovský Martin Petlach přispěl k vysokému vítězství svého mužstva nad pačlavickým béčkem hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 08:51 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.