SESTAVA KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

V 19. kole okresního přeboru si mohli fanoušci znovu užít gólové hody. Ty zajistily především dvě ohromující kanonády. Deštné rozstřílelo Slatinu v poměru 7:0 a Kostelecká Lhota nasázela Voděradům dokonce devět branek, o něž se postaralo hlavně ofenzivní trio Rešl-Andrýs-Jakubec. Celkově padlo v rámci víkendu 29 branek. Přestože favorité ve většině zápasů nezklamali, urodilo se tak překvapení, když Lukavice porazila České Meziříčí až po penaltách a přišla a první místo v tabulce, kam se po ostrostřeleckém představení posunulo Deštné. Dramatický průběh měla i utkání v Petrovicích a Žďáru, která se rozhodovala rovněž v penaltových rozstřelech. 

Pro javornického brankáře Lukáše Kaspera byla vychytaná nula v zápase s Rokytnicí už třetím čistým kontem z dosavadních pěti jarních zápasů. Javornice se na něj může spolehnout, jistými zákroky pomáhá v každém duelu a nejinak tomu bylo i proti 12. celku tabulky.

Lukavický obránce Tomáš Šabata se v duelu proti Českému Meziříčí postaral o úvodní trefu svého mužstva. Vedení Lukavici vydrželo až do 92. minuty, kdy domácí vyrovnali. Triumf si pak hostující celek připsal až po úspěšných penaltách.

V zajímavém malém derby Žďár kontra Křivice výborně pracovaly především obranné řady obou týmů. Ve žďárském dresu odvedl dobrý výkon kapitán Petr Rydrych,jím vedený obrana neinkasovala za celých devadesát minut ani jeden gól.

Na druhé straně vedl obranu k udržení čistého konta David Poláček. Ani křivické zadní linie nepustily soupeře do žádné větší šance a nedostaly žádnou branku. O vítězi utkání tak rozhodovaly závěrečné penalty, jež lépe zvládli hosté.

Do utkání mezi Petrovicemi a Častolovicemi výrazně promluvil Petr Mráz. Tomu se podařilo vsítit obě branky Častolovic, po kterých jeho tým vedl nejprve 1:0, a poté 2:1. Petrovice sice vyrovnaly, ale po závěrečných pokutových kopech se radovali hosté.

Tím, kdo zničil Lukavici plány na tři body, byl meziříčský Tomáš Havel, který v samotném závěru utkání vyrovnal na 1:1 a poslal své mužstvo do penaltového rozstřelu. V něm sice Meziříčí prohrálo, zisk jednoho bodu proti velkému favoritovi se však rozhodně počítá.

Kostelecká Lhota potupila Voděrady devítibrankovým přídělem, o ten se postarala především trojice Rešl-Jakubec-Andrýs. Prvně jmenovaný lhotecký kapitán David Rešl zaznamenal hned čtyři přesné zásahy. Trefil se v 5., 22., 49. a 51. minutě. K čistému hattricku tak přidal ještě branku navíc a stal se největším katem Voděrad.

Velmi povedené utkání odehrál také Miloš Andrýs, který překonal Steklíka čtvrtým a devátým gólem svého týmu. Tím v 80. minutě dokonal celkovou výhru Lhoty v poměru 9:0.

Povedený úvod takřka snového utkání ze strany Kostelecké Lhoty zajistil vedoucím zásahem z 2. minuty Petr Jakubec. V závěru prvního poločasu vsítil i svou druhou trefu a výrazně pomohl k tomu, že Lhota odcházela o přestávce do kabin za velmi příznivého stavu 5:0.

 

Přepychy pomohl na vlastním hřišti srazit dvěma góly vamberecký kapitán Michal Šrom. V sobotním utkání nejprve ve 34. minutě otevřel skóre a v 90. upravoval na konečných 3:1 pro Baník.

Místo v sestavě kola již tradičně vybojoval Lukáš Macháček, jenž si už ve čtvrtém z pěti odehraných zápasů připsal na vlastní střelecké konto dva góly. Deštné i díky němu doslova rozneslo Slatinu na kopytech a zvítězilo 7:0. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.05.2016 08:27 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.