SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

15. kolo III. třídy skupiny A je minulostí. Pro svého favorita můžete hlasovat do středy do 12:00! (podrobnosti připravujeme)

V brance si zasloužil místo brankář Lipí Jiří Macháček, který byl největší překážkou pro hráče Źabovřesek. Výborným výkonem v brance a čistým kontem pomohl k zisku tří bodů.

 

Netradičně naskočil na stoperu Jiří Matoušek z Dolního Bukovska B a možná si našel nový post. V utkání v Kolodějích působil spolehlivým dojmem a odvedl zodpovědnou práci. Dalším stoperem, který zářil v sobotním zápase, byl Pavel Bartuška z Dívčic. Populární Kofi si odehrál s přehledem svůj post a krásným přímým kopem se zapsal mezi střelce vítězného zápasu. Obranou trojici uzavírá záložník Chrášťan Ondřej Bahleda. V zápase na hřišti Dubu podal solidní výkon a krásnou brankou pomohl k výhře svého týmu.

 

V záložní formaci začneme u Davida Schneidera z Černého Dubu. Snažil se svým výkonem strhnout tým k lepšímu výkonu, ale ani to nakonec na body nestačilo. Velmi dobrý zápas má za sebou Jakub Kubíček z Koloděj. Zapsal se mezi střelce zápasu a v utkání byl jasným lídrem svého týmu. Rozdával míče, tvořil akce, zkrátka ho bylo plné hřiště. Jako správný střídající žolík se ukázal Václav Strnad z Dívčic. Ten sice odehrál jen dvacet minut, ale stihl svou aktivitou otočit nepříznivý výsledek svého týmu. Nejprve připravil vyrovnávací branku a tu vítěznou v poslední minutě vstřelil sám. Další útočník, který dělal obráncům velké problémy, byl Petr Vazač z Úsilného. Byl největší hrozbou svého týmu, ale jeho gólový příspěvek nakonec na body nestačil.

 

 

Útočnou trojici začneme u Františka Švehly z Koloděj. Ten patřil k nejlepším hráčům svého týmu a svůj výkon korunoval dvěma góly. Gólovou pohodu potvrdil Roman Lávička z Lipí, který nasměroval vedoucí brankou v derby se  Žabovřeskami, svůj tým ke třem bodům. Třetím do party je Petr Svatoš z Chráštan. Dvěma góly v prvním poločase pomohl svému celku k importu všech bodů ze hřiště Černého Dubu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 20:07 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.