SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Vybrat ideální jedenáctku 19. kola bylo ztížené vzhledem k nedohranému utkání na Rudlofově. Nicméně se v ní sešli velmi kvalitní borci, kteří by spolu mohli předvádět pěkný fotbal. Dva zástupce mají hned čtyři týmy, které svoje utkání zvládly za tři body. 

V bráně byl základním stavebním kámenem u výhry Boršova Machata

 

Obranou čtveřici tvoří zkušení fotbalisté. Nejzkušenější z nich, Dušan Vácha, ukázal svůj přehled ve druhé půli v souboji se "Čtyrákem". Lokomotiva na Srubci sice prohrála, ale Zajíček byl velmi aktivní a podporoval útok, co mohl. Češka na postu předstopera odehrál v zápase s na jaře výborným Temelínem velmi dobrý výkon. Novoveský Boháč sice namazal na první soupeřův gól, poté byl ale již jistý a dokonce sám přidal branku. 

 

Záložní řada má hned dva srubeké hráče - Kalina neúnavně pracoval ve středu pole a Jakub Leština brousil levou lajnu a posílal centry do pokutového území. Holý vstřelil vítězný gól v utkání s N. Hrady a jednalo se o gól výstavní! Materna dal branky dvě a svezl se s dobrým výkonem celého týmu.

 

To samé platí o Vítkovi, který vstřelil první branku Mladého a vnesl klid na kopačky svých spoluhráčů. Příhoda se branky nedočkal, přesto na hrotu útoku pracoval velmi dobře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 19:47 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.