SESTAVA KOLA - 27.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Dvactáté sedmé kolo ČFL je pro hráče minulostí, ovšem pro vás fanoušky ještě neskončilo! Vybrali jsme pro vás nejlepší jedenáctku kola a vy můžete hlasovat pro nejlepšího hráče uplynulých devíti utkání. 

Do branky jsme vybrali mosteckého brankáře Tina Divkoviče, jenž vychytal v penaltách Mostu bod navíc. Na pozici krajního obránce jsme vybrali benáteckého Jana Kyselu, kterého nominoval trenér Sedláček. Stoperskou dvojicí tvoří štěchovický Filip Busta a střelec jedné branky Žižkova Marek Kodr. Kvarteto obránců uzavírá Miroslav Novák ze Záp. 

Z pozice obránce se nám na kraj zálohy posunul Lukáš Dvořák z Vltavínu, ve středu hřiště excelovali písecký Lukáš Šlehofer (čtyři proměněné penalty za jedno utkání) a jirnský Vladimír Pokorný. 27. kolo se povedlo i Ondřeji Stružkovi, kterého nominoval trenér Pavel Vaigl. 

V útoku nemůže chybět nikdo jiný než nejlepší střelec soutěže a zároveň autor hattricku v Táborsku B Petr Rybička, jako parťáka jsme mu vybrali dvougĺového záložníka Ondřeje Šípka z Vltavínu. 

 

Přečtěte si, čím si hráči zasloužili nominaci v reportech z utkání z uplynulého kola! Díky skvělé spolupráci s kluby máme opět u většiny zápasů fotky, stejně jako ohlasy trenérů a zástupců týmů! Neváhejte se též zaregistrovat na fotbalunas.cz a hodnoťte v reportech jednotlivé hráče, rozhodčí, či celkovou úroveň zápasu!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 16:44 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.