SESTAVA KOLA - 20.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Ani tentokrát vás nepřipravíme o sestavu kola! Přinášíme vám naši ideální jedenáctku pro 20. kolo KP Vysočiny. Sestava je v té nejčastější podobě, a to 3-4-3. Dvojité zastoupení má pouze Humpolec, který dokázal vyhrát venku v deseti lidech. Potřetí za sebou, tedy jako doma, je v sestavě chotěbořský Luboš Dvořák a stejně jako minule je v ní i Jiří Urbánek z Jaroměřic.Hlasujte pro svého favorita opět až do středečního poledne!

Na postu brankáře jsme vybírali z mužů, kteří ve 20 .kole udrželi čisté konto. Nakonec jsme dali přednost přibyslavskému Lukáši Pazderkovi před Petrem Koubkem ze Sapeli Polná. Z tohoto týmu jsme naopak vybrali spolehlivého beka Tomáše Reitermana. Toho v obraně doplňují dva zkušení zadáci, kteří jsou pravidelně v našich sestavách: Ladislav Střecha, pilíř Velké Bíteše, dále pak jeden z mála hráčů Jaroměřic, který snese přísnější měřítko téměř v každém kole Jiří Urbánek.

Do zálohy jsme pro tentokrát vybrali tři hráče z vítězných týmů: Jiřího Pikla klasického tahouna Humpolce, jemnického střelce Stanislava Křivánka a chotěbořskou stálici posledních kol Luboše Dvořáka. Zálohu dotváří Martin Kovář, bojovník posledního Herálce, který se rve o záchranu ze všech sil!

V útoku jsou střelci důležitých branek: Radim Dalík  z Humpolce a Lukáš Liška z Velmezu. Ty doplňuje agilní Petr Dubský z Okříšek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 16:01 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.