SESTAVA KOLA - 23.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

 

Máme tady sestavu 23.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Jan Ehrenberger (Letohrad) - Neuvěřitelný zápas zažil Honza proti Trutnovu. Přiváděl k zoufalství trutnovské střelce, udržel nulu na svém kontě a jeho tým nakonec vyhrál vysoko 5:0.

Josef Petřík (Turnov) - Josef na levém beku byl nejlepším hráčem v zápase v Semilech. Nikdo přes něj nepřešel. Jako správný kapitán neustále podporoval celé mužstvo.

Josef Strnad (Ústí n.O.) - Josef byl v podprůměrném mužstvu viditelně nejlepším hráčem. Ale i tak dokáže tento mladý obránce hrát lépe

Marián Hock (Vysoké Mýto) - Jeho nádherná branka nůžkami rozhodla zápas se Suchdolem a znamenala cenné tři body pro jeho tým.

Roman Mach (Nový Bor) - Roman podal na kraji obrany vynikající výkon ve vítězném zápase v Kutné Hoře. Nejen že zodpovědně bránil, ale stíhal i podporovat útok. 

Jan Novotný (Olympia HK) - Tento defenzivní středopolař Olympie byl motorem všech akcí hostujícího týmu. Zodpovědně bránil a podporoval útok. Patřil k nejlepším hráčům na hřišti. 

Martin Čenovský (Jaroměř) - Martin je neúnavným dříčem a tahounem týmu. Patřil k nejlepším hráčům na hřišti a i díky němu uhrála Jaroměř s Olympií přijatelný výsledek. 

Jiří Růžička (Suchdol) - Jirka jako obránce nastoupil tentokrát v útoku a podal tam vynikající výkon. Svůj úkol zvládl skvěle a patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

Ondřej Vaníček (Dvůr Králové) - Ondra, spolu s Jirkou Podolníkem dostali za úkol vymazat středovou řadu Živanic. To se jim povedlo dokonale a Živanice si nedokázaly přes střed vypracovat žádnou šanci. 

Martin Hundák (Živanice) - Martin vstřelil jedinou a tím pádem i vítěznou branku v zápase ve Dvoře Králové. Jeho branka tak znamenala tříbodový export do Živanic

Štemberk Miloslav (Jablonec) - Miloslav jednu branku dal a byl neustálým nebezpečím pro domácí obranu. Navíc příkladně plnil i defenzivní úkoly.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 11:28 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.