SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Opět kolo plné překvapení, mezi největší patří domácí porážka Opatovic s Hošticemi, vítězství Kučerova v Málkovicích a nečekal jsem ani víceméně hladké vítězství zraněními zdecimovaného drnovického béčka v Komořanech. Vzhledem k tomu, že FKD "B" nemůže a ani nechce postupovat, boj o postupové místo se hodně zamotává. Povinných vítězství dosáhla mužstva Pustiměře i Švábenic a obě mužstva se přiblížila čelu tabulky.

Pačlavickému béčku se v poslední době příliš nedaří a v sobotu se muselo obejít bez stabilní opory v brance, Libora Dopity. Zaskočil jej Miroslav Vitoul a v brance si počínal velmi dobře. Další porážce svého mužstva sice nezabránil, ale byl nejlepším hráčem Pačlavic. Zdeněk Hrda ze Švábenic se asi lépe cítí na místě záložníka, ale ve vítězném utkání proti Chvalkovicím hrál velmi dobře i v obraně. Michal Slavíček z drnovického béčka zase na postu stopera hrál hned v několika mužstvech ve vyšších soutěžích. V Komořanech na tomto postu zaskakoval za zraněné hráče a ukázal, že mu toto místo v sestavě stále sedí. Rychtářovský Radek Štelc také není rodilý stoper, ale v Moravských Málkovicích svůj dobrý výkon ještě vylepšil parádním gólem z přímého kopu. Jiří Toman z mužstva Hoštic-Heroltic dostal v Opatovicích těžký úkol, uhlídat nejlepšího střelce soutěže, Zdeňka Švédu. Úkol splnil i za cenu vyloučení, ale přesto jej trenér Vratislav Kocourek označil za nejlepšího hráče svého mužstva. Ve stejném utkání vynikl opatovický Lukáš Jelínek. Jan Zahradníček z Kučerova patří do sestavy kola již po několikáté, ale opět patřil ke strůjcům prvního vítězství svého mužstva na hřišti soupeře. Za zraněného Lukáše Brtníka musel do sestavy Komořan naskočit Tomáš Zouhar a přestože jeho mužstvo prohrálo, jeho spoluhráči jej vybrali za nejlepšího hráče svého mužstva. Roman Zbořil z Pustiměře také proti Lysovicícm dostal těžký úkol. Uhlídat nebezpečného Aleše Martínka. Také on úkol splnil a přispěl k vysokému vítězství svého mužstva. Po zranění se opět stává oporou Moravských Málkovic zkušený Miloš Zbořil. Do útoku jsem tentokrát musel postavit dalšího záložníka Michala Mrázka z Habrovan. Michal je věkem ještě dorostenec a musel se svým gólem postarat o to, aby Habrovany z Bohdalic neodjeli z prázdnou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 10:57 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.