SESTAVA KOLA - 12.kolo Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Druhé jarní kolo III. třídy je za námi a my vám opět přinášíme sestavu nejlepších hráčů. Hlasujte pro svého oblíbence v anketě o hráče kola.

Radek Manina, brankář Janova, v zápase proti Plavům B podal kvalitní výkon a následně udržel čisté konto. Miroslav Dočkal, obránce nejlepšího týmu celé soutěže, Mšena C. Radek Martínek, zkušený hráč Janova. Lukáš Kedroň je jedním z tahounů smržovského týmu, i když jeho tým prohrál, tak on se zaskvěl dvěma góly. Michal Kovár, střelec dvou branek do sítě Mšena C, sice to na body ani zdaleka nestačilo, ale i tak na hřišti patřil k nejlepším hráčům. Jakub Bělohradský, záložník Josefova Dolu. Tomáš Zámečník, zkušený kapitán Janova, blýskl se dvěmi brankami do branky Plavů. Jakub Kočí, mladý střelec v dresu Lučan. Milan Kocúr byl jedním ze dvou hráčů, kteří dokázali ve 20. kole vstřelit hattrick, povedlo se mu to v zápase s Hodkovicemi. Josef Čapek, střelec z Josefova Dolu, díky jeho skvělému výkonu Důl zvítězil s Novou Vsí v poměru 4:2. Vlastimil Maňák, velezkušený útočník rezervy Lučan je druhým dříve zmiňovaným hráčem, který se blýskl hattrickem. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 10:45 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.