SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

V 18. kole odskočila Nová Ves v tabulce svým soupeřům díky vysokému vítězství s Lokomotivou ČB B a má tak v sestavě kole hned dva zástupce, stejně jako Hrdějovice B a Rudlofov B. Temelín pokračuje ve výborných výkonech, které v odehraném kole podpořil hattrickem Říha. Hlasujte pro své favority do středečního poledne!

V brance se tentorkát objevil nadějný dorostenec Keřka, který sice neměl tolik práce, ale nula se určitě počítá.

 

Vítězná branka v utkání se Srubcem vynesla nominaci jankovskému Černému. Janeček z Nové Vsi se prosadil hned dvakrát, když ukázal své schopnosti při centrovaných míčích ze standardních situacích. A do třetice obránce - střelec. Filištein se prosadil z přímého volného kopu v utkání s Borkem. 

 

Kukačka šel vypomoci B týmu v utkání s Neplachovem a jeho kvalita byla na hřišti znát. Dirigoval hru ze středu pole a zařídil pokutový kop. Novoveský Janovský se prosadil dvakrát, stejně jako spoluhráč Janeček, čímž podpořil vysokou výhru svého týmu. Frank sice vstřelil krásnou úvodní branku utkání s Boršovem, k bodům ale Borku stejně nepomohl. Ambrož navázal na své góly z minulého kola a prosadil se i proti Mladému. 

 

V útoku jsou střelci svých týmů. Zach vstřelil obě branky Rudolfova B, Suchan skóroval taktéž dvakrát a Říha vsítil branky dokonce tři. Všichni tři pak pomohli svým celkům ke třem bodům. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 18:30 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.