SESTAVA KOLA - 26.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Anlický týden v ČFL vyvrcholil o víkendu. První místo udržela Chrudim, když doma porazila Brozany. Ovšem na Východočechy se mocně dotahují Zápy a Jirny. My jsme pro vás vybrali nejlepší jedenáctku 26. kola a vy do úterní půlnoci můžete hlasovat o nejlepšího hráče kola! 

Do branky jsme vybrali Radima Straku, který v těžké utkání dostal pouze gól a navíc vychytal dvě tutovky. Jan Zákostelský dobrým výkonem přispěl k výhře svého mužstva, navrch přidal branku. Přímo výborně odehrála utkání s Tachovem stoperská dvojice Toml - Borovička. Domácí neinkasovali a trenér měl pro stopery jenom slova chvály, do sestavy se nakonec vešel pouze Toml. Beky uzavírá Marek Kodr ze Žižkova. Pražané vyloupili Domažlice s čistým štítem. 

Zálohu tvoří tří dvoubrankový střelci kola. Michal Sedláček dvěma zásahy rozhodl o výhře svého týmu, Tomáš Pavlík vstřelil za Štěchovice dvě branky, ale stačilo to pouze na bod. Jakub Urbanec mohl dokonat obrat Převýšova, ale v poslední minutě nedal penaltu. Přesto se dvakrát zapsal mezi střelce. Dařilo se i krajnímu záložníkovi Janu Luptovskému, kterého za nejlepšího hráče svého týmu vybral trenér Jirousek. 

Do útoku jsme vybrali dvojici Aleš Melechovský , Marek Volf a Jana Štočka. První jmenovaný prolomil střeleckou smůlu a připsal si dva zásahy. Volf dokázal v 88. minutě srovnat stav utkání a Dobrovice v následných pokutových kopech získaly bod navíc. Kolínský Štoček dal obě branky Kolína, stačila to nakonec pouze na bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 17:37 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.