SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

17. kolo odehráno, my už máme na webu reportáže ze všech zápasů s komentáři zástupců všech čtrnácti týmů soutěže. Kdo zazářil a probojoval se do sestavy kola? 

 

Na post brankáře se nabízeli dva kandidáti. Netolický Šanda zachytal výborně proti Lhenicím, ale ještě více byl proti prvnímu celku tabulky vidět újezdský Jakub Dudák, který vynikajícími zákroky držel domácí ve hře o body do poslední chvíle.

 

Obrannou čtyřku tvoří i plánský Miroslav Sodomka. Ten se vrátil na jaře po dlouhém zranění a začlenil se do sestavy týmu trenéra Cimburka. Proti Sedleci hrál důležitou roli ve druhé půli - po odstoupení T. Pintéra převzal kapitánskou pásku, vedl tým z pozice stopera a Planá už neinkasovala, když sám Sodomka zabránil Kučerově zakončení v cestě do brány. Nakonec si připsal i asistenci na vítězný gól. Ideální toperská dvojice se zrodila v derby Netolic a Lhenic - Stanislav Šulc byl nejlepším hráčem domácího celku, Tomáš Tůma zase zařil v týmu Lhenic a nakonec v nastavení srovnal na konečných 1:1. Václav Jakeš zase pomáhal týmu Krumlova dobrým výkonem proti Horní Plané, na body to ale nestačilo.

 

Jiří Špán přišel do Sedlece z Dívčic a je nesmírně platným hráčem, proti Plané neúnavně piloval lajnu a zaměstnával soupeře - jeden gól Sedlece dal, druhý vybojoval. Vyšebrodský Aleš Jirkal byl nejlepším hráčem v duelu Brodu s Černou, hned dvakrát se prosadil gólově. Tomáš Klik poté potvrdil dobrou formu a pomohl dvěma brankami v dresu Horní Plané k cennému vítězství - Klik tak obhájil postavení v TOP 11 z minulého kola!

 

Do útoku se nakonec nevešli frymburský Vrátil, který hraje na jaře výborně a i v třetím zápase po sobě se prosadil. Místo nezbylo ani na dříteňského Klimeše, který zaměstnával obranu Zlivi a vstřelil krásnou branku z trestného kopu. Ukázali jsme na následující střelce: Petr Petscher zařídil Plané vítězství v Sedleci - nejprve na branku přihrál, poté na něho byla odpískána penalta a nakonec v 88. minutě vystřelil svému mužstvu tři body. Josef Kurali pomohl Svinům dvěma brankami proti Frymburku a potvrzuje své střelecké dispozice. František Záveský sice mohl dát více, než jednu branku, ale jeho jediná trefa nakonec Nemanicím stačila. Záveský tak pomohl týmu najít ztracené sebevědomí a jeho branka proti Kameňáku může na konci soutěže znamenat opravdu hodně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 13:36 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.