SESTAVA KOLA - 21.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

 

Máme zde sestavu 21.kola Divize C. Objevilo se pár překvapivých výsledků a podle toho proběhla i nominace do sestavy kola. Vyloženého favorita v tomto kole nemáme, takže bude na Vás, komu dáte svůj hlas.

 

<!-- [if gte mso 9]> <w:La

Robert Farský (Jablonec) - Gólman Jablonce, hlavně v druhém poločase musel předvést své umění. Dlouho tak držel naději svého týmu na remízu. Nakonec díky brance. kterou vstřelil jeho tým v závěru zápasu, to byly body tři.

Michal Strasser (Olympia) – Tento mladý dorostenec měl nahradit v obraně Poděbradského. Své role se zhostil výborně a podal nadprůměrný výkon. 

Jan Broschinský (Nový Bor) – Honza poslal svůj tým v prvním poločase do vedení a škoda, že nepřidal, alespoň ještě jednu branku. Šancí na to bylo dost. 

 Tomáš Beníšek (Turnov) – Vynikající výkon Tomáše a jeho vyrovnávací branka, nasměřovali Turnov k dokonalému obratu s Novým Borem.

 David Vitebský (Dvůr) – Skvělý výkon tohoto mladého hráče nasměroval Dvůr k vítězství. Oba góly zařídil tím, že na něj byly dva penaltové fauly.

Vratislav Valášek (Vysoké Mýto) – Ani vynikající výkon tohoto mladého záložníka nestačil na body ze Dvora Králové. 

Zdeněk Vaňous (Ústí n.Orlicí) – Zdeněk podal vynikající výkon v zápase s favoritem z Živanic. Na hrotu útoku se snažil, zaměstnával obranu, ale gól nedal.

Jakub Matějka (Trutnov) – Jakub potvrdil formu z minulého týdne, kdy jako jeden z mála hráčům Turnova konkuroval. V Semilech výkon ještě vylepšil a ozdobil ho třemi brankami.

Patrik Zolotuchin (Admira) – Patrik odehrál s Olympií velice dobré utkání, Je jenom škoda, že neproměnil ani jednu ze svých tří dobrých šancí.

 David Petrus (Živanice) – Celý zápas byl nebezpečný a dělal obráncům Ústí veliké problémy. Navíc vstřelil krásnou druhou branku svého týmu. 

Jan Hannich (Suchdol) – tento mladý hráč hrál po dlouhé době v útoku a podal vynikající výkon, který ho vynesl až do sestavy kola. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 10:48 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.