SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Poslední kolo okresního přeboru přineslo zajímavá utkání a většinou okořeněné souboji mezi týmy, které spolu sousedí v tabulce. Kutná Hora dokázala v boji o druhé místo porazit Uhlířské Janovice, Vrdy taktéž v domácím prostředí dokázaly zdolat Sázavu a v souboji z dolních pater tabulky dokázal Zbýšov udolat Sedlec na penalty. 

Branku sestavy kola chrání brankář kutnohorské Sparty Ondřej Stoupa. Poprvé na jaře dokázal udržet čisté konto, když si na něm lámali zuby střelci Uhlířských Janovic. Rozhodně se pro něj nejednalo o nudný zápas, jak by mohl napovídat výsledek zápasu. 

Obranou čtveřici tvoří zleva Karel Němec, který byl součástí kvalitní defenzívy hlízovských při porážce Malešova. Stejně jako Kutná Hora i Hlízov dokázal udržet poprvé na jaře čisté konto. Josef Semerád ze Zbraslavic sice se svým týmem prohrál proti lídrovi z Tupadel, ale sám už ve 4. minutě poslal domácí do vedení. Michal Blažek je stavební kámen paběnické obrany. I Paběnicím se podařilo poprvé na jaře neikansovat. Výhrou 2:0 nad Malínem si navíc připsaly důležité tři body, protože týmy pod nimi se začínají bodově probouzet. Levou stranu obranné řady doplňuje Dušan Bajo z Vrdů. Těm se podařilo uštědřit debakl 5:1 Sázavě. Obrana Vrdů navíc držela sázavské střelce na distanc a jeden gól pouze zmírňuje krutou prohru.

Tříčlenná záložní řada má jasného lídra. Libor Tichý z Paběnic řídil ze středu pole porážku Malína a o výhru 2:0 se postarál sám dvěma góly. Jedná se o první tříbodovou výhru na jaře, kteoru Paběnice dokázaly vybojovat. Zbýšov v minulém kole s Kutnou Horou na penalty prohrál až ve třinácté sérii. Nyní dokázal Sedlec na penalty přehrát a připsat si tak důležitý bod navíc. V záložní řadě potom vynikal Jakub Hortenský, který těsně před poločasem vyrovnával na 1:1. Tupadly mají oproti minulé sestavě kola pouze jednoho zástupce. Tím je Jiří Kavánek. Tupadly dokázaly vyhrát na půdě Zbraslavic 4:2 a udržují si tak na čele náskok pěti bodů před druhou Kutnou Horou. Kaván podpořil výhru Tupadel jedním gólem ve 45. minutě, kdy zvyšoval na konečných 4:2.

Kapitánem Vrdů a zároveň i naší sestavy kola je útočník Jiří Luňáček. Nejlepší střelec okresu znovu promluvil a Sázavu potrestal třemi góly. Hattrick završil v 89. minutě. Jeho góly navíc znamenaly vítězství a Vrdy tak poskočili už na 4. místo. O jeden gól méně vstřelil kutnohorský Milan Antoš. Jeho gólovou produktivitu pocítili Uhlířské Janovice. Souboj o druhé místo vyzněl jasně pro tým kutnohorského střelce. Antoš si navíc připsal ještě jednu asistenci na gól Vnisalava Vodičky. Útočné trio uzavírá hlízovský Karel Suchý. První jarní body dokázali hlízovští uhrát díky výhře 2:0 nad Malešovem. Suchý zvyšoval na 2:0 v 78. minutě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.04.2016 10:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.