SESTAVA KOLA - 4.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Čtvrté kolo 1.B. třídy, skupiny o udržení, nám opět přineslo zajímavé výsledky a podle toho vypadala i nominace na hráče kola. Samozřejmě bude opět na Vás, komu pošlete svůj tip a koho tím zvolíte za hráče čtvrtého kola.

Radek Hrubeš (Kobylice) – Radek podal výborný výkon v zápase v Kopidlně a přispěl tak k velice kvalitnímu utkání. Jeho tým si určitě prohrát nezasloužil.
Jan Smetana (Dolní Kalná) - Velmi řízný stoper, který souboj 1:1 prohraje jen zcela výjimečně, tentokrát se hodně zapojoval i do ofenzívy.
Jakub Jůza (Libáň) – Jakub podal vynikající výkon a vyhrál většinu soubojů útočníky hostí.
Ladislav Komárek  (Kopidlno) – Na stoperském postu podal Ladislav vynikající výkon a i díky němu inkasovalo Kopidlno pouze jednou
Jaroslav Janáček (Kopidlno) – Druhým mužem na svém místě byl Jarda, který snad neprohrál jeden souboj s hráči soupeře. I on má velikou zásluhu na vítězství svého týmu.
Jaroslav Jiřička (Dolní Kalná) - Ofenzivní záložník byl motorem kalenské ofenzívy, měl pronajatou celou pravou stranu hřiště, soupeři ho nestíhali, navíc vstřelil úvodní branku utkání a spoustu dalších šancí připravil
Roman Kovačík (Žacléř) – Romana do sestavy kola jmenoval soupeř z Dolní Kalné. Kapitán týmu Roman Kovačík, je technicky velmi dobře vybavený hráč, ale na přesilu ve středu hřiště sám nestačil.
Ondřej Zugar (Valdice)  - Ondra připravil dvě branky a byl jeden z hlavních hráčů, kteří se podíleli na vysoké výhře nad Kunčicemi.
Miroslav Kučera (Chlumec n.Cidlinou) – Miroslav podal výborný výkon v Libáni. Vstřelil druhý gól svého týmu. I když hrál Chlumec o jednoho, a v závěru o dva hráče v poli méně, i tak dlouho držel naději na vítězství.
Jakub Jeřábek (Kunčice) – Jakub podal výborný výkon. Vstřelil vyrovnávací branku. Ale ani to na výhru jeho týmu nestačilo.
Tomáš Rejman (Valdice)  - Střelec dvou branek. V jarní části má výbornou bilanci, která pomáhá Valdicím k zisku bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku