SESTAVA KOLA - 20.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

V dvacátém kole se nám sestava kola dělala těžce na postu gólmana, protože v tomto kole gólmani excelovali. Gólman Nového Boru Klouda přiváděl k zoufalství střelce Suchdola a v penaltovém rozstřelu chytil tři pokutové kopy. Gólman Semil Koudelka byl nepřekonatelnou překážkou pro hráče Jablonce a navíc v poslední minutě chytil pokutový kop a udržel tak cennou remízu. Nakonec jsme se rozhodli pro třetí mimořádný výkon, který se jen tak někomu nepovede. Ale každý z těchto gólmanů by si zasloužil být v sestavě kola. Samozřejmě bude opět na Vás, komu pošlete svůj tip a koho tím zvolíte za hráče dvacátého kola.

 

Jakub Krátký (Ústí n.Orlicí) – Na Olympii se v této sezoně nevyhrává a většina týmů si odveze brankový příděl, protože síla útoku Olympie je obrovská. Jakub přiváděl k zoufalství střelce Olympie a Ústí tam díky němu uhrálo bezbrankovou remízu.
Jan Broschinský (Nový Bor) – Honza jako správný kapitán, čněl nad všemi ostatními hráči. Vyhrával hlavičkové i ostatní souboje a dirigoval spolehlivou obranu Nového Boru.
Jakub Kordík (Turnov) – Jakub se s pozicí na stoperu vyrovnal velice dobře a podal vynikající výkon, který okořenil svou první brankou za Turnov.
Michal Černohorský (Letohrad) – Michal podal v zápase v Živanicích velmi dobrý výkon. Obrana Letohradu pracovala spolehlivě a až do konce zápasu držela naděje mužstva na vyrovnání.
Jiří Mošna (Admira) – i když Admira vysoko prohrála ve Vysokém Mýtě, i tak podal Jirka mimořádně dobrý výkon, který ovšem nenašel tak dobrou odezvu u spoluhráčů.
Filip Klapka (Olympia) – Filipa nominoval do sestavy kola soupeř, který ocenil výborný výkon tohoto hráče. Filip byl označen jako výrazná osobnost svého týmu.
Petr Tomeš (Dvůr Králové) -  Petr podal na levé záloze vynikající výkon. Odměnou za jeho dřinu mu byly dvě vstřelené branky do sítě Jaroměře.
David Petrus (Živanice) – David podal v zápase s Letohradem výborný výkon. Vstřelil branku, nastřelil tyč a s jeho výpady měli obránci Letohradu plné nohy práce.
Martin Ježek (Semily) – Martin podal v zápase v Jablonci vynikající výkon. Jeho branka otevřela skóre a byla nakonec remízová.
Jiří Macháček (Jablonec nad Jizerou) – Jirka se snažil a hrál dobře, i když se mu branku vstřelit nepodařilo. Nastřelil tyč a také vyslal vynikající přihrávku na vyrovnávací gól.
Radim Fikejz (Vysoké Mýto) – Kapitán týmu podal vynikající výkon a dvěma góly přispěl k vysoké výhře nad Admirou




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.